The perfect guide to the casino

PC leverer kryptisk svar: Kasper Schmeichel kan skifte til FCK

Der kan være en vild transferbombe på vej til 3F Superligaen.

FC København har allerede sikret sig forstærkning til målmandsposten i form af den talentfulde Theo Sander, der er kommet til klubben fra Aab for i omegnen af 7,45 millioner kroner.

Målmandssituationen hos løverne er dog fortsat usikker, da Kamil Grabara i øjeblikket er et særdeles eftertragtet navn i flere europæiske storklubber – heriblandt Bayern München.

Dermed kan der også være endnu en målmand på vej til FC København, og ifølge fanmediet Copenhagen Sundays, så kan den danske landsholdsstjerne Kasper Schmeichel være et emne for de forsvarende mestre.

FC Københavns sportschef, Peter ‘PC’ Christiansen, udelukker da heller ikke, at det kan blive aktuelt, selvom han helst ville snakke om noget andet, da Tipsbladet spurgte ind til det noget opsigtsvækkende rygte.

– Jamen, det er da et spændende rygte. Men altså, vi har en målmandstrio, som vi er rigtig, rigtig glade for, specielt efter, at Theo er kommet ind. Så jeg vil hellere snakke om den end alle mulige rygter, der er i markedet, lød det fra FC Københavns sportschef, der ikke udelukker en potentiel transfer.

– Potentielt er alle jo emner. Og dermed også ham, lød det afslutningsvis fra PC.

OVERSIGT

Scroll to Top