The perfect guide to the casino

Aftalen er næsten på plads: Brøndby henter Superliga-profil

De blå-gule fra Vestegnen er angiveligt meget tæt på at kunne præsentere en ny målmand.

Brøndby IF vinkede for nylig farvel til Mads Hermansen, der er taget på et udlandseventyr i England, hvor han skal tørne ud for Premier League-nedrykkerne fra Leicester.

Siden salget af Mads Hermansen har Brøndby intensiveret jagten på en afløser for den talentfulde keeper, der i store perioder i sidste sæson var klubbens bedste spiller.

I den forbindelse er Viborg-målmanden Lucas Lund blevet nævnt som en mulig afløser, og tidligere har B.T kunne berette, at Brøndby skulle have afsendt et bud på i omegnen af otte millioner kroner for den 23-årige målmand.

Det bud blev dog prompte afvist af Viborg, men nu har piben eftersigende fået en anden lyd. Carsten V. Jensen og Brøndby har ifølge B.T hævet buddet til 1,6 millioner euro – svarende til cirka 12 millioner kroner.

Derudover skulle der også være inkluderet en række yderst realistiske bonusser, der vil sikre Viborg yderligere fem milioner kroner, og det har altså nu fået en handel til at nærme sig med hastige skridt.

B.T oplyser afslutningsvis, at Lucas Lund selv er meget opsat på et skifte til Vestegnen, og at der nu skal gå meget galt, hvis han ikke bliver Brøndbys nye førsteholdsmålmand.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top