Guldregn på Vestegnen: Så mange millioner får Brøndby, hvis Lindstrøm bliver solgt

The perfect guide to the casino

Guldregn på Vestegnen: Så mange millioner får Brøndby, hvis Lindstrøm bliver solgt

Brøndby kan se frem til at inkassere et stort millionbeløb, hvis Jesper Lindstrøm bliver solgt denne sommer.

23-årige Jesper Lindstrøm er efter to flotte sæsoner i Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt en af Danmarks mest eftertragtede spillere, og sommeren igennem er han da også blevet sat i forbindelse med et skifte til endnu større adresser – heriblandt Napoli, Arsenal og RB Leipzig.

Hvis Jesper Lindstrøm skal forlade Eintracht Frankfurt, så er der dog tre helt specifikke ting, der skal falde på plads.

Ifølge den tyske avis, Frankfurter Rundschau, så skal en eventuel bejler til Jesper Lindstrøm først og fremmest kunne tilbyde Champions League-fodbold. Dernæst skal klubben også kunne tilbyde Jesper Lindstrøm en startplads, mens de ligeledes skal være villige til at betale 30 millioner euro for den danske offensivspillers underskrift – svarende til cirka 225 millioner kroner.

En handel i det prisniveau vil formentlig også skabe stor glæde på Vestegnen, da Brøndby sikrede sig en videresalgsklausul på 15 procent i forbindelse med salget af Jesper Lindstrøm.

Dermed står Brøndby altså til at kunne inkassere hele 4,5 millioner euro, hvis Lindstrøm bliver solgt – svarende til cirka 33,5 millioner danske kroner.

Den førnævnte avis oplyser i samme ombæring, at Frankfurt-ledelsen har en klar forventning om, at Jesper Lindstrøm bliver solgt, inden transfervinduet smækker i om en halvanden måneds tid.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top