Medie: Atalanta kræver gigantisk beløb for Rasmus Højlund

The perfect guide to the casino

Medie: Atalanta kræver gigantisk beløb for Rasmus Højlund

Den danske angriber bliver bestemt ikke nogen billig herre at få fingrene i.

Rasmus Højlund har haft lidt af en kometkarriere. På under to år er han gået fra at være et lettere ubeskrevet blad, der ikke kunne finde vej til startopstillingen i FC København til nu at være en af Danmarks mest eftertragtede spillere.

I sidste sæson havde Rasmus Højlund en fornem sæson for Serie A-klubben Atalanta, hvor det blev til ni scoringer og to oplæg i 32 kampe, mens det også blev til seks kasser i i kun fire landskampe for Danmark.

De mange flotte præstationer er heller ikke gået ubemærket hen på de største adresser i Europa, og Højlund er sommeren igennem blandt andet blevet sat i kraftig forbindelse med et skifte til Manchester United.

De røde djævle kommer dog til at skulle have den store pengepung op af lommen, hvis de skal sikre sig Rasmus Højlunds underskrift.

Ifølge den anerkendte transferjournalist, Fabrizio Romano, så forlanger Atalanta nemlig svimlende 70 millioner euro for Rasmus Højlund – svarende til cirka 521 millioner danske kroner.

Romano oplyser i samme ombæring, at Manchester United endnu ikke har sendt et officielt bud afsted til Atalanta, der har gjort det klart, at de vil have penge og ikke vil involvere andre spillere i handlen, som der ellers tidligere har været snak om, at Manchester United vil forsøge, da de er i gang med en større udrensning af truppen.

Rasmus Højlund skiftede til Atalanta fra østrigske Sturm Graz sidste sommer, og hans aftale med den italienske storklub løber frem til sommeren 2027.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top