Brøndby har fået afvist bud på Superliga-stjerne: Nu nægter han at træne med i sin klub

The perfect guide to the casino

Brøndby har fået afvist bud på Superliga-stjerne: Nu nægter han at træne med i sin klub

Elias Achouris fodboldfremtid er ganske usikker i øjeblikket.

24-årige Elias Achouri brændte i sidste sæson banen af for Viborg FF, hvor han var en af 3F Superligaens bedste og meste seværdige spillere, og det har selvsagt også medført en massiv interesse for den tunesiske kantspiller.

Man kunne derfor også fristes til at tro, at Elias Achouri var på vej videre denne sommer, men Viborg ser altså ud til at spænde ben for et skifte – i hvert fald hvis det er til en anden dansk klub, og det er bestemt ikke faldet i god jord hos Achouri.

Ifølge den tunesiske journalist, Mahmoud Missaoui, så nægter Elias Achouri nemlig at træne med i Viborg, da han er utilfreds med klubbens håndtering af den interesse, som der er blevet vist for ham i sommerens transfervindue.

Journalisten skriver endvidere, at Viborg både skulle have afvist bud fra Brøndby IF og FC København, og det virker da heller ikke usandsynligt, at det er tilfældet, da Viborgs medejer, Jesper Søgaard, tilbage i midten af juni fortalte, at man var færdige med at sælge klubbens topspillere til andre danske klubber.

– Jeg håber og tror på, at vi har solgt den sidste topspiller til en anden dansk klub, fortalte Jesper Søgaard dengang i podcasten Grøn Magi.

Viborg forlanger angiveligt i omegnen af seks millioner euro for Achouri – svarende til cirka 45 millioner danske kroner.

Achouri har kontraktudløb med Viborg i sommeren 2025.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top