The perfect guide to the casino

Ny transferbombe på vej? Saudiarabisk klub jagter Barca-stjerne

De vilde saudiarabiske spillerindkøb ser ikke ud til at stoppe lige foreløb.

Der er allerede et hav af stjernespillere, som har valgt at skifte til saudiarabisk fodbold denne sommer – heriblandt den nu tidligere Real Madrid-stjerne og Ballon d’Or-vinder, Karim Benzema, Chelsea-stjernerne N’Golo Kanté og Kalidou Koulibaly samt Wolves-stjernen Ruben Neves.

Samtidig er der vedvarende rygter om adskillige andre europæiske stjernespillere, der angiveligt har modtaget astronomiske tilbud fra saudiarabisk fodbold, og en af dem der ligeledes kan være på vej til Mellemøsten af FC Barcelonas brasilianske kantspiller, Raphinha.

Ifølge den spanske avis, Mundo Deportivo, så skulle den saudiarabiske klub Al Hilal nemlig have et godt øje til lynhurtige og driblestærke kantspiller.

Avisen oplyser endvidere, at Al Hilal endnu ikke har sendt et officielt bud afsted til den catalanske storklub, men at den saudiarabiske klub skulle være villige til at smide mange penge afsted for at sikre sig Raphinhas underskrift.

Skulle Raphinha ende med at skifte til Al Hilal, så kan han se frem til at blive holdkammerat med prominente navne som Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic og Kalidou Koulibaly.

OVERSIGT

Scroll to Top