The perfect guide to the casino

Udebliver fra træningslejr: Endnu en Liverpool-stjerne meldes på vej væk

Endnu en Liverpool-stjernes meldes på vej væk fra Anfield.

Der er gang i en større udrensning på Liverpools midtbane denne sommer, hvor The Reds har hentet unge og velspillende forstærkninger i form af Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister.

Samtidig er anfører Jordan Henderson blevet sat i kraftig forbindelse med et exit, og nu meldes endnu en af Liverpools midtbanestjerner på vej væk.

Den brasilianske midtbanespiller, Fabinho, er nemlig ikke en del af Liverpools 32 mand store trup, der drager på træningslejr i Tyskland, og det skyldes angiveligt, at han er tæt på et skifte til saudiarabiske Al Ittihad.

Det skriver den anerkendte og velinformerede transferjournalist, Fabrizio Romano, der i samme ombæring oplyser, at de personlige vilkår allerede skulle være forhandlet på plads, mens de to klubber ligeledes er tæt på at være nået til enighed om prisen.

Fuldfører Fabinho sit skifte til saudiarabiske klub, så kan han se frem til at blive holdkammerat med de to franske verdensstjerner, Karim Benzema og N’Golo Kanté, der ligeledes er blevet hentet til klubben denne sommer.

OVERSIGT

Scroll to Top