The perfect guide to the casino

Vild transferdag på Vestegnen: Brøndby henter endnu en spiller

Carsten V. Jensen og Brøndby er i den grad begyndt at røre på sig i sommerens transfervindue.

Brøndby havde indtil i dag ikke gjort meget væsen af sig i sommerens transfervindue, men det blev der altså lavet om på, da de tidligere i dag kunne præsentere den danske forsvarsspiller, Jacob Rasmussen, som ny spiller i klubben.

Jacob Rasmussen, der blev købt i Serie A-klubben Fiorentina for 22,5 millioner kroner, er dog ikke den eneste, som Brøndby får tilgang af i bagkæden.

Ifølge Tipsbladet, så har Brøndby nemlig sikret sig endnu en defensiv forstærkning i form af den talentfulde højreback, Justin Che, der skifter fra MLS-klubben FC Dallas.

Den 19-årige amerikaner befinder sig angiveligt på Brøndbys hotel i England, hvor de lige nu er på træningslejr, og det er dermed blot de sidste detaljer der skal færdiggøres inden skiftet er officielt.

Der oplyses ikke noget om overgangssummen for Justin Che, der står noteret for 15 kampe og tre assister i MLS for FC Dallas, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes han til at koste i omegnen af 1,5 millioner euro – svarende til cirka 11 millioner danske kroner.

OVERSIGT

Scroll to Top