Avis: Liverpool-kaptajn overvejer chokskifte

The perfect guide to the casino

Avis: Liverpool-kaptajn overvejer chokskifte

Jordan Henderson tykker angiveligt på et lukrativt tilbud fra Saudi-Arabien.

Der har været spillerflugt til Saudi-Arabien denne sommer, hvor flere prominente navne er blevet lokket til det utraditionelle fodboldland med astronomiske lønposer, og nu kan endnu et stort navn være på vej til at tage selvsamme tur.

Ifølge The Telegraph, så overvejer Liverpools anfører, Jordan Henderson, nemlig at skifte til den saudiarabiske klub, Al Ettifaq, der netop har ansat Liverpool-legenden Steven Gerrard som ny cheftræner.

Avisen skriver endvidere, at der ikke lægge et konkret tilbud på bordet i øjeblikket, men at den saudiarabiske klub gerne vil tilbyde Henderson en aftale, såfremt han giver grønt lys til, at han ønsker at forlade Anfield.

En af hovedårsagerne til, at 33-årige Jordan Henderson angiveligt overvejer et skifte er blandt andet, at nyindkøbene Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai forringer hans muligheder for at få spilletid, men samtidig kan et skifte til saudiarabisk fodbold få store konsekvenser for hans chancer for at beholde sin nuværende plads på det engelske landshold.

Jordan Henderson skiftede til Liverpool fra Sunderland tilbage i 2011, og siden da er det blevet til hele 492 optrædener for The Reds med 33 mål og 61 oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top