The perfect guide to the casino

Udeladt fra BIF-kamp: Brøndby vinker farvel til stjerne i kæmpe millionhandel

Mads Hermansen har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for Brøndby IF.

Der har været stille på Vestegnen denne sommer, hvor Carsten V. Jensen og co. endnu ikke har præsenteret en ny spiller, men til gengæld er der angiveligt flere store salg på vej.

I går kom det således frem, at Anis Ben Slimane er millimeter fra et skifte til Premier League-oprykkerne Sheffield United i en handel, der forventes at indbringe Brøndby i omegnen af 20 millioner kroner.

Den 22-årige midtbanespiller er dog ikke den eneste, der nærmer sig et skifte. Brøndby oplyser således på klubbens hjemmeside, at Mads Hermansen ikke er med i den igangværende testkamp mod Swansea, da de er i dialog med en unavngiven klub om en potentiel transfer.

– Mads Hermansen deltager ikke i dagens træningskamp mod Swansea City, da Mads og Brøndby IF er i dialog med en konkret klub om en eventuel transfer, lyder det fra Brøndby.

Mads Hermansen er tidligere blevet sat i kraftig forbindelse med et skifte til den belgiske storklub Anderlecht, men ifølge B.T.-transferjournalisten Farzam Abolhosseini, så er det altså ikke dem, der er i dialog med Brøndby-stjernen.

Farzam Abolhosseini oplyser endvidere, at salget af Mads Hermansen kan blive et af de største i Brøndbys historie, og transfersummen kan meget vel snige sig op i nærheden af 52 millioner kroner, der er det beløb, som Jesper Lindstrøm blev solgt for tilbage i sommeren 2021.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top