The perfect guide to the casino

CV står klar med checkhæftet: Brøndby vil købe amerikansk stortalent

De blå-gule fra Vestegnen har sat spillerjagten ind i USA.

Der har været knastørt på Vestegnen denne sommer, hvad angår spillerkøb, men nu kan Brøndby måske snart præsentere deres første signing i det igangværende transfervindue.

Ifølge det amerikanske medie The Athletic, så jagter Brøndby nemlig den 19-årige amerikaner, Justin Che, der i sidste sæson var udlejet til Hoffenheim, hvor han dog ikke formåede at slå igennem på klubbens førstehold.

Nu er Justin Che dog vendt retur til MLS-klubben Dallas, der ejer den talentfulde amerikaner, der også har en fortid i Bayern München, som han ligeledes har været udlejet til, og nu vil Carsten V. Jensen og Brøndby altså forsøge at forløse Justin Ches potentiale.

Der bliver ikke oplyst noget om en salgspris på Justin Che, men med en kontrakt der først udløber om to år og en markedsværdi, der af Transfermarkt.com anslåes til at være på 1,5 millioner euro – svarende til cirka 11 millioner danske kroner, så skal der formentlig også et større millionbeløb på bordet, hvis Brøndby skal sikre sig hans underskrift.

Justin Che har i øvrigt 11 ungdomslandskampe på CV’et for USA, mens han også har været udtaget til A-landsholdet to gange – dog uden at komme i aktion.

OVERSIGT

Scroll to Top