The perfect guide to the casino

Medie: Belgisk storklub lurer på utilfreds FCK-spiller

Isak Bergmann Johannesson kan meget vel have spillet sin sidste kampe for FC København.

20-årige Isak Bergmann Johannesson skiftede til FC København fra svenske Norrköping i sommeren 2021, og det var altså ikke småpenge, som løverne fra hovedstaden betalte for hans underskrift.

Hele 4,5 millioner euro – svarende til cirka 33,5 millioner kroner måtte FC København således slippe for den islandske midtbanespiller, og derfor var der også store forventinger til Norrköping Isak Bergmann Johannesson.

Dem har han dog ikke været i stand til at indfri, og i den seneste sæson blev det heller ikke til mange minutter på banen for Isak Bergmann Johannesson, hvilket han også offentlig udtrykte stor utilfredshed med tidligere på sommeren.

Derfor har en transfer også længe spøget i kulissen, og nu tyder noget på, at det godt kan ende med at blive en realitet denne sommer.

Ifølge den belgiske journalist, Sacha Tavolieri, så har Anderlecht nemlig den utilfredse FCK-spiller på blokken.

Det oplyses dog ikke, hvorvidt den belgiske storklub har afgivet et konkret bud.

Isak Bergmann Johannessons kontrakt med FC København løber helt frem til sommeren 2026, og Anderlecht kan dermed formentlig også se frem til at skulle hive et større beløb op af lommen for at sikre sig det islandske stortalents underskrift.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top