FCK købte ham for to-cifret millionbeløb i januar 2022: Nu nærmer han sig skifte til ny klub

The perfect guide to the casino

FCK købte ham for to-cifret millionbeløb i januar 2022: Nu nærmer han sig skifte til ny klub

Mamoudou Karamoko kan snart være fortid i FC København.

Der var store forventninger til Mamoudou Karamoko, da FC København hentede ham i vinterens transfervindue tilbage i 2022, hvor de betalte østrigske LASK 1,5 millioner euro for hans underskrift – svarende til cirka 11 millioner danske kroner.

Den franske offensivspiller har dog langt fra været i stand til at indfri forventninger, og derfor har det også været små med spilletid til Mamoudou Karamoko, der kun fik fem optrædener i 3F Superligaen i sidste sæson.

Derfor er det bestemt heller ikke utænkeligt, at både FC København og Mamoudou Karamoko selv er interesseret i, at deres veje snart skal skilles, og nu er der altså også kommet en seriøs bejler på banen til offensivspillerens underskrift.

Ifølge det svenske medie Expressen, så går AIK nemlig benhårdt efter at sikre sig FCK-spilleren i sommerens transfervindue.

Den svenske storklub skulle således have Mamoudou Karamoko øverst på deres ønskeliste, og de ønsker angiveligt at få en aftale på plads i løbet af de næste par uger.

Førnævnte medie oplyser i samme ombæring, at en lejeaftale virker mest sandsynligt på nuværende tidspunkt.

Mamoudou Karamoko står kun noteret for 10 kampe i FCK-trøjen. Det er endnu ikke lykkedes ham at komme på måltavlen, men han har dog noteret sig for et enkelt oplæg.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top