The perfect guide to the casino

Opsigtsvækkende handel under opsejling: Brøndby lurer på Superliga-målmand

De blå-gule fra Vestegnen nærmer sig en potentiel afløser for Mads Hermansen.

Det er ingen hemmelighed, at Mads Hermansen forventes at forlade Vestegnen denne sommer, og den talentfulde målmand har da også tidligere fortalt, at han gerne vil prøve sig af i en ny liga.

Indtil nu har der dog været særdeles stille på Vestegnen, og Carsten V. Jensen har således ikke gjort meget væsen af sig i det igangværende transfervindue, men det kan der snart blive lavet om på.

Ifølge Ekstra Bladet, så har Brøndby nemlig set sig varme på Viborg-målmanden Lucas Lund som en potentiel afløser for Mads Hermansen.

Den tidligere FC Nordsjælland-målmand Peter Vindahl Jensen er også blevet nævnt som en mulig afløser for Mads Hermansen, men nu har CV og co. angiveligt valgt at kigge nærmere på Lucas Lund, der dog efter alt at dømme ikke bliver helt billig at købe fri i Viborg, da hans kontrakt først udløber i udgangen af 2025.

Brøndby menes dog at kræve i omegnen af 35 millioner kroner for Mads Hermansen, og dermed burde der også være penge i banken til at købe Lucas Lund, såfremt et salg af den 22-årige Superliga-profil bliver en realitet.

23-årige Lucas Lund står noteret for 89 førsteholdskampe i Viborg FF.

OVERSIGT

Scroll to Top