Avis: Riza Durmisi er blevet tilbudt lukrativ kontrakt

The perfect guide to the casino

Avis: Riza Durmisi er blevet tilbudt lukrativ kontrakt

Den danske ventreback er eftersigende blevet tilbudt en lukrativ kontrakt i et knap så anerkendt fodboldland.

Riza Durmisis fodboldkarriere har budt på et hav af forskellige klubber de seneste år, hvor han har været sendt på adskillige lejeophold i klubber som CD Tenerife, CD Leganés, Sparta Rotterdam, Salernitana og Nice.

Den tidligere Brøndbys spillers kontrakt udløb dog med Lazio ved udgangen af juni, og dermed er han atter på jagt efter en ny arbejdsgiver, og i den forbindelse har han modtaget et lukrativt tilbud fra Mellemøsten.

Ifølge B.T, så skulle Riza Durmisi angiveligt have modtaget et tilbud fra en unavngiven klub i Dubai, som står klar til at tilbyde venstrebacken en årsløn på 4,1 millioner kroner.

B.T skriver dog i samme ombæring, at Riza Durmisi foretrækker at blive i europæisk fodbold, og klubber som Gaziantepspor og Udinese skulle således begge være interesseret i at sikre sig den tidligere landsholdsspiller.

29-årige Riza Durmisi var i sidste sæson udlejet til henholdsvis Leganes og Tenerife, men her blev det altså kun til sølle 11 liga-kampe sammenlagt i løbet af hans to lejeophold.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top