Endnu en stjerne tager turen: City-stjerne nærmer sig skifte til Saudi-Arabien

The perfect guide to the casino

Endnu en stjerne tager turen: City-stjerne nærmer sig skifte til Saudi-Arabien

Endnu et stort fodboldnavn ser nu ud til at tage turen til saudiarabisk fodbold.

Saudiarabisk fodbold har fået tilgang af et hav af store navne denne sommer, hvor spillere som Karim Benzema, N’Golo Kanté og Kalidou Koulibaly har taget turen til Mellemøsten i jagten på den sidste store lønseddel.

Meget tyder dog på, at det sidste store navn endnu ikke er skiftet til saudiarabisk fodbold, og det næste navn der tager turen kan meget vel blive Manchester City-profilen Riyad Mahrez.

Ifølge Sportitalia, så er Mahrez nemlig tæt på et skifte til Al Ahli, og det er altså på trods af, at Football Insider for tre uger siden skrev, at offensivspilleren havde afvist et lukrativt tilbud fra selvsamme klub.

Mahrez og Al Ahli er angiveligt nået til enighed om de personlige vilkår, og kantspilleren kan eftersigende se frem til en årsløn på mere end 350 millioner kroner.

Dermed mangler Al Ahli og Manchester City blot at blive enige om en overgangssum, og her skulle dialogen ligeledes være positiv.

Der oplyses ikke noget om salgsprisen, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes 32-årige Mahrez til at koste i omegnen af 20 millioner euro – svarende til knap 150 millioner danske kroner.

Riyad Mahrez skiftede til Manchester City fra Leicester i sommeren 2018, og siden da er det blevet til 236 kampe med 78 mål og 59 oplæg til følge for The Citizens, som han for nylig kun fejre The Treble med.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top