Ungt stjerneskud jagtes af europæiske storklubber: 'Jeg kan godt se ham i FCK'

The perfect guide to the casino

Ungt stjerneskud jagtes af europæiske storklubber: ‘Jeg kan godt se ham i FCK’

Løverne fra hovedstaden har angiveligt meldt sig ind i kampen om Tromsøs unge stjerneskud, Daniel Bassi.

Norske Daniel Bassi er kun 18 år gammel, men på trods af sin unge alder, så har han gang i en glimrende sæson for norske Tromsø IL, der i øjeblikket indtager en flot andenplads i Eliteserien.

Den talentfulde kantspiller, der i indeværende sæson har erobret en plads på wingbacken, har dog kun fem måneder tilbage af sin nuværende aftale med Tromsø, og det har fået adskillige klubber til at øjne en god aftale.

Således er Premier League-klubber som Arsenal, Chelsea, Brentford, Brighton allerede blevet sat i forbindelse med Daniel Bassi, mens også Bodø/Glimt og Slavia Prag er blevet nævnt som mulige bejlere.

Det skriver Lokalavisen iTromsø i sidste uge, hvor også FC København blev nævnt som en mulig destination, og ifølge Daniel Bassis danske holdkammerat, Niklas Vesterlund, der har en fortid på løvernes akademi, så kunne han godt se det unge stjerneskud rende rundt inde i Parken.

– Jeg kan godt se ham i FCK, det er i hvert fald ikke sådan, at jeg ikke kan se det. Nu spiller han wingback, og FCK spiller ikke med wingbacks, så der skal han spille en lidt anden position, men jeg tror også, at han rigtig gerne vil spille på kanten.

– Han har haft en helt vanvittig hurtig udvikling. Han er gået fra ikke rigtigt at have spillet sidste år til nu at have gjort det rigtig godt. Han er rigtig god en-mod-en og hurtig og stærk i offensive aktioner, men han har også lagt rigtig meget på defensivt, siger Niklas Vesterlund om sin back-kollega og tilføjer.

– Han er en dygtig spiller og har udviklet sig rigtig godt og er villig til at lære, så jeg tror, at han passer ind de fleste steder. Men jeg vil gerne lige slå fast, at han gerne må forlænge med os, lyder det fra 24-årige Niklas Vesterlund, der har spillet i Tromsø siden maj 2021, hvor han skiftede fra Trelleborg.

Daniel Bassi står i indeværende sæson noteret for otte optrædener med et enkelt mål til følge. Ifølge det anerkendte medie, Transfermarkt.com, så har den unge nordmand en markedsværdi på 800.000 euro – svarende til knap seks millioner danske kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top