Superliga-profil har været rygtet til Brøndby: Nu meldes han på vej væk

The perfect guide to the casino

Superliga-profil har været rygtet til Brøndby: Nu meldes han på vej væk

Lasse Berg Johnsen har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for Randers FC.

23-årige Lasse Berg Johnsen skiftede til Randers FC fra norske Raufoss tilbage i januar 2021 som et ubeskrevet blad, men siden da har han udviklet sig til at være en af de helt store midtbaneprofiler i 3F Superligaen.

Det har også medført stor interesse for midtbanespilleren, der allerede i vinters blev meldt på vej væk fra kronjyderne, og i den forbindelse blev flere Superliga-klubber nævnt – heriblandt Brøndby IF.

Nu tyder noget da også på, at Randers FC ikke længere kan holde på den dygtige midtbanespiller.

Randers FCs sportsdirektør, Sørensen Pedersen, fortæller således til Randers Amtsavis, at han forventer et snarligt bud på Lasse Berg Johnsen.

– Jeg har haft snakke med en udenlandsk klub, og jeg forventer at modtage et konkret bud fra dem en af de kommende dage. Så må se, hvordan forhandlingen går, når det bliver konkret, siger han til Randers Amtsavis.

Lasse Berg Johnsen har kun et år tilbage af sin kontrakt med Randers FC, så hestene fra Kronjylland skal altså også have skudt ham afsted denne sommer, hvis de skal nå at have penge i kassen for nordmanden, som de selv betalte mindre end en millioner kroner for.

Lasse Berg Johnsen står noteret for 98 kampe med fire mål og tre oplæg til følge i Randers FC-trøjen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top