Vil ikke sælge stjernen: PL-klub afviser City-bud på 800 millioner kroner

The perfect guide to the casino

Vil ikke sælge stjernen: PL-klub afviser City-bud på 800 millioner kroner

Der skal lægges en stor pose penge, hvis West Ham skal sælge Declan Rice.

24-årige Declan Rice har efterhånden været en af West Hams største profiler igennem flere sæsoner, og den engelske midtbanespiller er som følge af sine flotte præstationer også løbende blevet sat i forbindelse med et skifte til større adresser.

Den seneste tid er Arsenal blandt andet blevet sat i kraftig forbindelse med West Ham-stjernen, men nu har Manchester City altså også meldt sig ind i kampen om Declan Rices underskrift.

The Citizens kommer dog til at betale kassen, hvis de skal gøre sig forhåninger om at sikre sig Declan Rice, for ifølge The Athletic, så bød Manchester City mandag aften 80 millioner pund plus 10 millioner pund i bonusser for Rice.

I danske kroner svarer det til cirka 800 millioner, men det har altså ikke været nok til at overbevise West Ham om et salg, da de angiveligt skulle have afvist buddet.

En aftale spøger dog fortsat i kulissen, og ifølge den anerkendte transferjournalist, Fabrizio Romano, så forlanger West Ham i omegnen af 100 millioner pund for Declan Rice – svarende til 867 millioner kroner.

Declan Rice noterede sig i den seneste sæson for fire mål og to oplæg for West Ham i 37 Premier League-optrædener.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top