Drømmer om BIF-spiller: Vil være en snedig handel

The perfect guide to the casino

Drømmer om BIF-spiller: Vil være en snedig handel

Anis Ben Slimane kædes sammen med Sheffield United, og det vil være en snedig handel, lyder det fra et lokalmedie.

22-årige Anis Ben Slimane er den seneste uges tid blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League-oprykkerne fra Sheffield United, og det vil være en snedig handel.

Det skriver lokalmediet YorkshireLive, der er begejstret over rygterne, der sender den tunesiske midtbanespiller til klubben.

– Af alle de transferrygter som er dukket op indtil nu, så er det her en af de mere realistiske, og han opfylder klart manager Paul Heckingbottoms kriterier for næste sæson. Han er ung og har masser af potentiale. Han vurderes til omkring 4 millioner pund (34,5 millioner kroner), og en aftale vil minde en del om den, som bragte Anel Ahmedhodzic til klubben.

– Hvis interessen er reel, så kan det potentielt være en snedig handel, skriver mediet og fortsætter:

– Det vil opmuntre Heckingbottom, at Slimane tidligere har sagt, at han gerne vil spille Premier League, og at han vil rykke til en klub “med en plan”, frem for bare at skifte for pengenes skyld. Heckingbottom er kendt for at bruge masser af tid på at overbevise spillere om, at en fremtid på Bramall Lane er den rette for dem.

Selvom mediet nævner en pris på 34,5 millioner kroner, så forventes de blå-gule fra Vestegnen ikke helt at kunne inkassere så meget. Tidligere er der således blevet skrevet om en pris på i omegnen af 15 millioner kroner, hvilket formentlig skal ses i lyset af, at Slimane har kontraktudløb næste sommer, mens han heller ikke ligefrem væltede sig i spilletid i sidste sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top