Spotpris kan bane vej for FCK-skifte: Så lidt koster Jacob Bruun Larsen

The perfect guide to the casino

Spotpris kan bane vej for FCK-skifte: Så lidt koster Jacob Bruun Larsen

Jacob Bruun Larsen kan blive solgt til spotpris denne sommer.

For nogle år tilbage var Jacob Bruun Larsen udråbt til at være et af Danmarks absolut største talenter, men siden tiden i tyske storklub Dortmund, så er det altså gået ned ad bakke for offensivspilleren, der har været vidt omkring de seneste år.

Senest har karrieren budt på et ophold i Bundesliga-klubben Hoffenheim, men heller ikke her er det lykkedes for Jacob Bruun Larsen at forløse talentet – blandt andet på grund af manglende spilletid og skader.

Det har også medført, at danskerens markedsværdi er faldet markant, og nu vil Hoffenheim angiveligt forsøge at skille sig af med Bruun Larsen, der endvidere har kontraktudløb næste sommer.

Derfor kan han også hentes til spotpris, og ifølge Ekstra Bladet, så er Hoffenheim villige til at slippe Jacob Bruun Larsen for kun 15 milllioner kroner, og det kan altså meget vel bane vej for et skifte til FC København, der tidligere har været interesseret i danskeren.

Løverne fra hovedstaden står samtidig i en situation, hvor Mohamed Daramy i skrivende stund forventes at skulle tilbage til Ajax, og Jacob Bruun Larsen kan dermed være den ideelle afløser i jagten på noget ekstraordinært i offensiven.

24-årige Jacob Bruun Larsen noterede sig i den seneste sæson for 12 optrædener i Bundesligaen med et enkelt mål til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top