Spillerflugten fortsætter: Endnu en Chelsea-stjerne er på vej til Saudi-Arabien

The perfect guide to the casino

Spillerflugten fortsætter: Endnu en Chelsea-stjerne er på vej til Saudi-Arabien

Chelsea siger tilsyneladende farvel til adskillige profiler denne sommer, hvor saudiarabisk fodbold lokker med astronomiske lønpakker.

De franske stjerner Karim Benzema og N’Golo Kanté er allerede blevet præsenteret som nye navne i saudiarabisk fodbold denne sommer, mens Hakim Ziyech ligeledes forventes at blive præsenteret inden længe.

Transferfesten i Mellemøsten stopper dog ikke her. Ifølge den anerkendte transferjournalist, Fabrizio Romano, så skulle endnu en Chelsea-stjerne nemlig også være tæt på et skifte.

Den senegalesiske forsvarspiller, Kalidou Koulibaly, har angiveligt forhandlet en aftale på plads med Al Hilal, hvor han bliver udstyret med en tre-årig aftale.

Fabrizio Romano skriver endvidere, at det kun er de sidste detaljer der mangler, før skiftet er en realitet.

Der oplyses ikke noget om en overgangssum for 32-årige Kalidou Koulibaly, der har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2026.

Kalidou Koulibaly skiftede til Chelsea sidste sommer, men nu ser han altså ud til at fortsætte karrieren i saudiarabisk fodbold, der de seneste måneder har lokket flere stjerner med astronomiske lønpakker.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top