Aston Villa - AFC Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

The perfect guide to the casino

Aston Villa – AFC Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

Når søndagens sol står højest, klokken 16:00, bliver der givet bolden op til en nervepirrende duel mellem Aston Villa og AFC Bournemouth på det historiske Villa Park.

Det skinner igennem statistikkerne, at vi potentielt kan have en målfattig kamp i vente. Vi anbefaler derfor at placere dit væddemål på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365.

Argumenter for dette spilforslag inkluderer, at begge hold kun har formået at score i 33% af deres seneste fem indbyrdes opgør. Yderligere har begge hold scoret i kun 40% af Aston Villas seneste fem hjemmekampe. Aston Villas angribere har haft svært ved at finde netmaskerne, med kun et enkelt mål i deres seneste kamp mod Lille OSC Métropole, mens deres forsvar har holdt tæt med et gennemsnit på kun 1.00 mål indkasseret i deres seneste tre kampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr.!.

Faktaboks:

Hvem: Aston Villa – AFC Bournemouth
Hvad: Premier League
Hvor: Villa Park
Hvornår: Søndag d. 21. april kl. 16:00

Stillingen i ligaen:

Efter 33 kampe har Aston Villa placeret sig solidt på Premier Leagues fjerdeplads med 63 point. Dette placerer Unai Emerys mandskab i en position, der vil give direkte adgang til Champions League næste sæson. Aston Villa vil uden tvivl forsøge at styrke denne position i denne spillerunde.

AFC Bournemouth har ikke haft lige så stor succes i denne sæson. De befinder sig i den nedre halvdel af tabellen på ligaens 13. plads med 42 point efter 32 kampe. Dog har Andoni Iraolas mandskab vist stigende form med tre sejre, en uafgjort og et nederlag i deres seneste fem kampe. Dette lover godt for en spændende kamp på Villa Park.

Formen hos holdene:

Aston Villa kommer ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til Lille OSC Métropole med 1-2 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe er det dog blevet til to sejre, en uafgjort og to nederlag, så The Lions er stadig farlige.

AFC Bournemouth har vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til tre sejre, en uafgjort og et nederlag. De vil være opsatte på at fortsætte denne form på udebane mod Aston Villa.

Historik og tidligere møder:

Aston Villa har haft en stærk præstation på hjemmebane, hvor de over de seneste fem kampe har hentet tre sejre, en uafgjort og et nederlag. I modsætning hertil har AFC Bournemouth haft det svært på udebane, hvor de senest tabte 1-2 til Luton Town FC. Deres udebanestatistik over de seneste fem kampe viser kun en sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Historikken mellem de to mandskaber over de seneste tre møder har været jævnbyrdig med en sejr til hvert hold og en uafgjort. Den seneste kamp endte 2-2, hvilket lover godt for en lige kamp på søndag.

Karantæner:

Aston Villa: Ingen

AFC Bournemouth: Ingen

Skader:

Aston Villa: Ben Chrisene, Emiliano Buendia, Leon Bailey, Tim Iroegbunam, Tyrone Mings

AFC Bournemouth: Alex Scott, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Lloyd Kelly, Ryan Fredericks

Forventede startopstillinger:

Aston Villa FC: 4-5-1

Emiliano Martínez – Ezri Konsa, Lucas Digne, Matty Cash, Pau Torres – Boubacar Kamara, Douglas Luiz, Jacob Ramsey, John McGinn, Youri Tielemans – Ollie Watkins

AFC Bournemouth: 4-5-1

Norberto Neto – Adam Smith, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez – Lewis Cook, Marcus Tavernier, Max Aarons, Philip Billing, Ryan Christie – Dominic Solanke

Premier League live stream

Se kampen mellem Aston Villa og AFC Bournemouth sammen med mange andre Premier League-kampe via livestreaming hos bet365. Følg denne guide til at oprette en konto hos bet365, og få adgang til både Premier League og meget anden sport.

Gå til bet365.dk for at oprette en konto og se live billeder fra Premier League. Husk at have penge på din spillekonto, og vær opmærksom på geo-restriktioner og eventuelle ændringer.

Manchester United har historisk set vundet flest Premier League-titler med 20, tæt fulgt af Liverpool med 19. De seneste år har Manchester City dog domineret ligaen med de seneste tre mesterskaber. Premier League spilles normalt med en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

Tag med til Villa Park og oplev nervepirrende og hæsblæsende fodbold i verdensklasse, hvor både stolthed og point er på spil. Det bliver en kamp, hvor enhver fodboldentusiast vil være på kanten af sædet fra start til slut. Vi ses på stadion!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top