Viborg FF - Lyngby Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

The perfect guide to the casino

Viborg FF – Lyngby Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

Søndagens fodboldfest finder sted på Energi Viborg Arena, hvor Viborg FF byder Lyngby Boldklub velkommen til en duel, som af flere grunde lover at blive målrig. Det er en kamp, der synes at indikere mål i begge ender, og vi anbefaler derfor at spille på ‘Begge Hold Scorer’.

Der er flere grunde til dette spilforslag. Viborg FF har været i fremragende form, hvor de har netted hele tre gange i deres seneste opgør mod Odense BK. Dette er ikke en enlig svale, da Viborg FFs kampe i Superligaen (Mesterskabsspil) i gennemsnit har budt på hele 3.04 mål per kamp i denne sæson. Viborg har ikke kun præsteret på udebane, men har også vist sig stærke hjemme på Energi Viborg Arena, hvor de i gennemsnit har scoret hele 2.33 mål i deres seneste tre hjemmekampe. Kan du huske, da Viborg sidst ikke scorede i en kamp? Det kan vi heller ikke, da de har formået at score i 100% af deres seneste tre kampe.

Så, hvorfor ikke tage chancen og spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu?

Faktaboks:

Hvem: Viborg FF – Lyngby Boldklub
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Energi Viborg Arena
Hvornår: Søndag d. 21. april kl. 14:00

Form og placering

Viborg FF har haft en god sæson indtil videre, og befinder sig på andenpladsen i Superligaen (Mesterskabsspil) efter 25 kampe med 30 point. Jakob Poulsens mandskab vil uden tvivl forsøge at spille sig nærmere syvendepladsen, og en sejr i søndagens kamp vil være et skridt i den rigtige retning.

Lyngby Boldklub har haft en mere udfordrende sæson. De befinder sig lige nu på ligaens fjerdeplads efter 25 kampe med 25 point. Trods nogle bump på vejen, vil gæsterne uden tvivl være opsatte på at lægge mere afstand til nedrykningsstregen i denne spillerunde.

Sidste tids præstationer

Viborg FF kommer ind til opgøret med en sejr, da de slog Odense BK med 3-1 i deres seneste opgør. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Lyngby Boldklub, derimod, har haft en mere udfordrende tid. De spillede 1-1 med Hvidovre IF i deres seneste kamp og har over deres seneste fem kampe kun formået at vinde en enkelt gang.

Hjemme og ude

På Energi Viborg Arena har Viborg FF været stærke med tre sejre i deres seneste fem hjemmekampe. I deres seneste hjemmekamp tog de imod Hvidovre IF, og det endte med en 3-1 sejr til Viborg.

Lyngby Boldklub har haft det svært på udebane, hvor de i deres seneste fem udekampe har tabt alle fem. Deres seneste udekamp endte med et 2-6 nederlag til Randers FC.

Indbyrdes opgør

Over de seneste fire møder mellem de to hold, har sejrene været jævnt fordelt med en sejr til hver og to uafgjorte. Den seneste kamp endte med en sejr til Lyngby Boldklub, da de besejrede Viborg FF med 2-0.

Skader og karantæner

Viborg FF må undvære Daniel Anyembe, Jakob Vester, Jamie Jacobs, Jean Manuel Mbom, Jeppe Grønning, Lucas Lund, Mads Lauritsen på grund af skader. Lyngby Boldklub har også skader at bekymre sig om, da Rezan Corlu er ude med skade.

Forventede startopstillinger

Viborg FF: 4-3-3
Lucas Lund Pedersen – Jakob Bonde Jensen, Nicolas Bürgy, Srđan Kuzmić, Žan Zaletel – Ibrahim Muhammad Sa’id, Mads Søndergaard Clausen, Oliver Kristensen – Anosike Ementa, Nigel Thomas, Renato Barbosa dos Santos Júnior

Lyngby Boldklub: 4-5-1
Mads Juhl Kikkenborg – Andreas Bjelland, Magnus Jensen, Marc Muniesa, Pascal Gregor – Frederik Gytkjær, Kolbeinn Birgir Finnsson, Marcel Rømer, Sævar Atli Magnusson, Tochi Phil Chukwuani – Andri Lucas Guðjohnsen

Så tag plads, spænd sikkerhedsbæltet og forbered dig på en spændende duel mellem to hold, der begge har brug for sejren for at nå deres sæsonmål. Lad kampen begynde!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top