PSG - Olympique Lyonnais: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

The perfect guide to the casino

PSG – Olympique Lyonnais: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

Søndag aften, når uret slår 21:00, vil Parc des Princes være vært for et opgør mellem PSG og Olympique Lyonnais. En kamp, der på papiret kunne blive en lavscoringsaffære. Af den grund, er vores spilforslag ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Her er nogle overbevisende statistikker der understøtter vores spilforslag:

– PSG har i snit kun lukket 0.86 mål ind per kamp i Ligue 1 denne sæson.
– I de seneste tre møder mellem de to hold, har begge hold scoret i kun 33% af kampene.
– PSG har i de seneste 20 kampe kun lukket i gennemsnit 0.90 mål ind per kamp.
– I de seneste tre møder mellem de to hold har begge hold scoret i kun 33% af kampene.
– PSG har i de seneste 20 kampe kun lukket i gennemsnit 1.00 mål ind per kamp.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. i bonus nu!

Faktaboks:

Hvem: PSG – Olympique Lyonnais
Hvad: Ligue 1
Hvor: Parc des Princes
Hvornår: Søndag d. 21. april kl. 21:00

Form og tabellen

PSG sidder solidt på toppen af Ligue 1 tabellen efter 28 kampe med 63 point, genereret gennem 18 sejre, ni uafgjorte og blot et enkelt nederlag. Men med seks runder tilbage af sæsonen, vil Luis Enriques tropper uden tvivl forsøge at cementere deres førerposition.

Olympique Lyonnais har ikke haft en lige så succesfuld sæson, og befinder sig på en midterplacering i ligaen efter 29 kampe med 41 point. Deres point er kommet via 12 sejre, fem uafgjorte og 12 nederlag. Men de vil uden tvivl se denne kamp som en mulighed for at forbedre deres placering.

Form og seneste resultater

PSG kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen, da de i deres seneste kamp tabte 2-3 til FC Barcelona. De har dog haft en fornuftig periode med tre sejre, en uafgjort og et nederlag i deres seneste fem kampe.

Olympique Lyonnais har derimod haft en stærkere formkurve med fire sejre, en uafgjort og ingen nederlag i deres seneste fem kampe. De vandt deres seneste kamp med 4-3 over Stade Brestois 29.

Duel på Parc des Princes

PSG har haft en blandet succes på hjemmebane med to sejre, to uafgjorte og et nederlag i deres seneste fem hjemmekampe. I modsætning hertil har Olympique Lyonnais haft en imponerende udebanestatistik med fem sejre i deres seneste fem udekampe.

I de indbyrdes opgør har PSG haft overhånden med tre sejre i de seneste fem kampe, sammenlignet med Olympique Lyonnaiss en sejr, mens en kamp er endt uafgjort.

Skader og karantæner

PSG må undvære Achraf Hakimi og Kang-in Lee på grund af karantæner, mens de også har en række skader i truppen, herunder Alexandre Letellier, Arnau Tenas, Milan Skriniar, Nuno Mendes, Presnel Kimpembe og Sergio Rico.

Olympique Lyonnais har Ernest Nuamah og Mama Baldé ude med karantæner, mens Skelly Alvero er tvivlsom på grund af en skade.

Forventede startopstillinger

PSG vil sandsynligvis opstille i en 4-3-3 formation med Gianluigi Donnarumma i målet. Forsvaret består af Lucas Hernández, Lucas Lopes Beraldo, Marquinhos og Nordi Mukiele. Midtbanen består af Manuel Ugarte, Vitinha og Warren Zaïre-Emery, mens angrebet ledes af Gonçalo Ramos, Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé.

Olympique Lyonnais forventes at opstille i en 4-5-1 formation med Anthony Lopes i målet. Duje Ćaleta-Car, Jake O´Brien, Nicolás Tagliafico og Saël Kumbedi udgør forsvaret. Midtbanen består af Clinton Mata, Corentin Tolisso, Maxence Caqueret, Nemanja Matić og Ryan Cherki, mens Alexandre Lacazette er forreste mand i angrebet.

Uanset udfaldet, forventes dette opgør at blive en spændende fodboldkamp mellem to af Ligue 1’s mest interessante hold. Husk at få dit spil ind hos Bet365 inden kampstart!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top