Hvidovre IF - Vejle Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

The perfect guide to the casino

Hvidovre IF – Vejle Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

Søndag eftermiddag klokken 14:00 står Hvidovre IF ansigt til ansigt med Vejle Boldklub på Pro Ventilation Arena.

Der tegner sig et billede af en kamp, der kan blive præget af forsigtigt spil og knap så mange mål. Derfor er vores spilforslag til denne kamp: ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Argumenter for dette spil inkluderer:
– Hvidovre IF måtte nøjes med at score blot et enkelt mål i deres seneste opgør mod Lyngby Boldklub.
– På hjemmebane i Superligaen (Mesterskabsspil) har Hvidovre IF i denne sæson kun haft en gennemsnitlig målscore på 0.75 per kamp.
– I Superligaen (Mesterskabsspil) har Hvidovre IF over hele sæsonen kun haft en gennemsnitsmålscore på 0.80 per kamp.
– Vejle Boldklub har i deres seneste fem kampe haft en gennemsnitlig målscore på kun 0.60.
– I Superligaen (Mesterskabsspil) har Vejle Boldklub over hele sæsonen kun haft en gennemsnitsmålscore på 0.88 per kamp.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Hvidovre IF – Vejle Boldklub
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Pro Ventilation Arena
Hvornår: Søndag d. 21. april kl. 14:00

Superligaens bund og top mødes

Hvidovre IF, værterne, har haft en skuffende sæson og ligger aktuelt sidst i Superligaen (Mesterskabsspil) med kun 12 point efter 25 kampe. Men selvom de har tabt 17 kampe, vil træner Per Frandsens mandskab uden tvivl kæmpe hårdt for at vende skuden i denne kamp.

Vejle Boldklub, gæsterne, har haft en mere positiv sæson og ligger for tiden på en flot tredjeplads i ligaen med 23 point. Med kun 12 tabte kampe ud af 25, er Vejle opsatte på at udbygge deres fordel og cementere deres plads i toppen af ligaen.

Hvidovre IF kommer ind til kampen i dårlig form, med kun en uafgjort og fire nederlag i deres seneste fem kampe. Vejle Boldklub, på den anden side, har haft det lidt bedre med en sejr, en uafgjort og tre nederlag i deres seneste fem kampe.

Form og historik

På hjemmebane har Hvidovre IF haft det svært, med fem kampe uden sejr. Senest tabte de 1-3 til Randers FC. Vejle Boldklub har haft det bedre på udebane, med en sejr i deres seneste kamp mod Odense BK.

I de to holds indbyrdes opgør har Vejle Boldklub haft overhånden med tre sejre i de seneste fem kampe, mens Hvidovre IF ikke har formået at vinde nogen af disse kampe.

Skader og karantæner

Hvidovre IF:

Karantæner: Ingen
Skader: Mads Kaalund

Vejle Boldklub:

Karantæner: Denis Kolinger
Skader: Dimitrios Emmanouilidis

Forventede startopstillinger

Hvidovre IF: 4-5-1
Filip Djukic – Ahmed Iljazovski, Daniel Stenderup, Marc Nielsen, Matti Olsen – Christian Jakobsen, Jonas Gemmer, Lirim Qamili, Magnus Fredslund, Martin Spelmann – Tobias Thomsen

Vejle Boldklub: 4-5-1
Nathan Trott – Miiko Martín Albornoz Inola, Oliver Provstgaard Nielsen, Raúl Albentosa Redal, Stefan Velkov – Ebenezer Ofori, Hamza Barry, Kristian Kirkegaard, Musa Juwara, Tobias Lauritsen – German Onugkha

Vi glæder os til en spændende kamp og håber på masser af drama og nerve!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top