FCK - Silkeborg IF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

The perfect guide to the casino

FCK – Silkeborg IF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Søndag eftermiddag kl. 16:00 bliver der fløjtet op til en spændende Superliga-kamp på Parken, når FC København tager imod Silkeborg IF. Der er lagt op til en taktisk og måske målfattig affære, så vi anbefaler at spille på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ på Bet365.

Det er værd at bemærke, at Silkeborg IF kun har scoret i gennemsnit 1.67 mål i deres seneste tre kampe. I det seneste indbyrdes opgør mellem de to hold, blev der heller ikke scoret fra begge sider, kampen endte 3-0. Silkeborg IF har vist stærk defensiv og har kun lukket 0.60 mål ind i gennemsnit i deres seneste fem kampe. I deres seneste kamp mod FC Nordsjælland, lukkede de kun et mål ind.

Faktaboks:

Hvem: FCK – Silkeborg IF
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Parken
Hvornår: Søndag d. 21. april kl. 16:00

Form og placering

Før kampen ligger FCK på Superligaens sjetteplads med 46 point efter 25 kampe. De vil utvivlsomt forsøge at klatre op i tabellen. Silkeborg IF har haft en bedre sæson og ligger på fjerdepladsen med 29 point. De vil også være opsatte på at forbedre deres placering og nærme sig den Europa-adgangsgivende tredjeplads.

FCK kommer ind til kampen med en pointdeling i baggagen, mens Silkeborg IF ikke tog point med fra deres seneste kamp. FCK har haft en bedre form med to sejre, en uafgjort og to nederlag over deres seneste fem kampe, mens Silkeborg har haft en sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Hjemmebane og udebane

På hjemmebane har FCK været stærke med tre sejre over de seneste fem kampe. I deres seneste hjemmekamp mod Brøndby IF led de dog et nederlag. Silkeborg IF har haft det svært på udebane med nul sejre, en uafgjort og fire nederlag i deres seneste fem udekampe.

Over de seneste fem indbyrdes opgør har FCK haft overhånden med tre sejre sammenlignet med Silkeborgs to. Den seneste kamp endte med en sejr til FCK med 3-0.

Karantæner

FCK:
Silkeborg IF:

Skader

FCK: Birger Meling, David Khocholava, Khouma Babacar, Nicolai Boilesen, Theo Sander, William Clem
Silkeborg IF:

Forventede startopstillinger

FC København: 4-3-3
Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Scott McKenna – Lukas Reiff Lerager, Mohamed Elyounoussi, Rasmus Falk Jensen – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Silkeborg IF: 4-3-3
Nicolai Larsen – Alexander Busch, Oliver Sonne, Pontus Rödin, Robin Dahl Østrøm – Anders Klynge, Mark Brink, Pelle Mattsson – Alexander Rasmussen, Sören Tengstedt, Tonni Adamsen

Så er scenen sat for en interessant fodboldkamp på Parken. Lad os se, hvem der trækker det længste strå i denne runde af Superligaen. Husk at spille ansvarligt og god fornøjelse!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top