Everton - Nottingham Forest: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

The perfect guide to the casino

Everton – Nottingham Forest: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [21/04/2023]

Søndag eftermiddag kl. 14:30 bliver der sparket bold på Goodison Park, når Everton byder Nottingham Forest velkommen i Superligaen. På papiret ligner det en kamp, hvor målene kan komme fra begge sider, hvorfor vi anbefaler et spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Her er, hvad statistikken siger:

– Everton har formået at score i alle deres seneste fem hjemmekampe.
– Everton har undladt at score i kun 25% af deres seneste otte kampe.
– Everton har i gennemsnit lukket 2.00 mål ind i deres seneste tre kampe.
– Everton har undladt at score i kun 20% af deres seneste 10 udekampe.
– Everton nettede hele to gange i deres seneste kamp mod Wolverhampton Wanderers FC.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Everton – Nottingham Forest
Hvad: Superligaen
Hvor: Goodison Park
Hvornår: Søndag d. 21. april kl. 14:30

Oplæg til kampen

Everton sidder lige over nedrykningszonen på Superligaens 17. plads efter 32 kampe, og har samlet 35 point sammen. Med ni sejre, otte uafgjorte og 15 nederlag forsøger Sean Dyches mandskab uden tvivl forsøge at øge afstanden ned til nedrykningsstregen.

Nottingham Forest har haft en noget bedre sæson og befinder sig lige over nedrykningsstregen på ligaens 16. plads efter 33 kampe med 30 point. Gæsterne vil også være opsatte på at øge afstanden ned til nedrykningsstregen.

Everton kommer ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til Chelsea FC med 0-6 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har resultaterne været skuffende med et sejre, en uafgjort og tre nederlag.

Nottingham Forest FC fik et enkelt point med fra deres seneste kamp, da de spillede 2-2 med Wolverhampton Wanderers FC. De har været lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et sejre, 3 uafgjorte og et nederlag.

Kampens form og historik

På hjemmebane har Everton ikke været overbevisende over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget et sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og to nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod Burnley FC i en kamp, der resulterede i en 1-0 sejr.

Nottingham Forest FC har heller ikke haft meget succes på udebane med 0 sejre, to uafgjorte og tre nederlag i deres seneste fem opgør. I deres seneste udekamp tabte de 1-3 til Tottenham Hotspur FC.

Skader og karantæner

Everton må undvære Andre Gomes, Dele Alli, og Seamus Coleman på grund af skader. Nottingham Forest må klare sig uden Moussa Niakhate på grund af karantæne, og Danilo, George Shelvey, og Wayne Hennessey på grund af skader.

Forventede startopstillinger

Everton FC: 4-5-1
Jordan Pickford – Ashley Young, James Tarkowski, Jarrad Branthwaite, Vitalii Mykolenko – Abdoulaye Doucouré, Amadou Onana, Idrissa Gueye, Jack Harrison, James Garner – Dwight McNeil

Nottingham Forest FC: 3-5-2
Matt Turner – Harry Toffolo, Neco Williams, Ola Aina – Callum Hudson-Odoi, Morgan Gibbs-White, Murillo Santiago, Nicolás Domínguez, Ryan Yates – Anthony Elanga, Chris Wood

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse mere om hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Sådan opretter du en konto hos bet365:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Opsamling

Med begge hold der kæmper for at undgå nedrykning, og statistikker der peger på mål fra begge hold, er der lagt op til en spændende og målrig kamp på Goodison Park. Så husk at tune ind på søndag kl. 14:30 for at følge med i aktionen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top