Luton Town - Brentford: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [20/04/2023]

The perfect guide to the casino

Luton Town – Brentford: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [20/04/2023]

Lørdag eftermiddag kl. 16:00 står Luton Town og Brentford overfor hinanden på Kenilworth Road i en kamp, der kan ende med at være målfattig. Derfor anbefales det at placere et væddemål på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365.

Argumenterne for dette spilforslag er mange:
– I 33% af de seneste fem møder mellem de to hold har begge hold scoret.
– Brentford lukkede 0 mål ind i deres seneste kamp mod Sheffield United FC.
– Luton Town har i gennemsnit scoret bare 1.00 mål i deres seneste fem kampe.
– Brentford har holdt nullet i hele 67% af deres seneste tre kampe.

Så tag chancen, spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!.

Faktaboks:

Hvem: Luton Town – Brentford
Hvad: Premier League
Hvor: Kenilworth Road
Hvornår: Lørdag d. 20. april kl. 16:00

Form og position

Forud for kampen er Luton Town i farezonen på 18. pladsen i Premier League efter 33 kampe, med kun 25 point på kontoen. Trods kun fem kampe tilbage af sæsonen, vil Rob Edwardss mandskab uden tvivl kæmpe for at klatre op ad tabellen og væk fra nedrykningsstregen.

Brentford, på den anden side, har haft en bedre sæson indtil videre, idet de aktuelt ligger på en 15. plads efter 33 kampe med 32 point. De vil uden tvivl være opsatte på at klatre op i den øvre halvdel af tabellen.

The Hatters kommer ind til kampen med et nederlag i bagagen, da de tabte 1-5 til Manchester City FC i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har resultaterne været skuffende med kun en sejr, en uafgjort og tre nederlag.

Thomas Franks mandskab, Brentford, kan derimod gå ind til kampen med en sejr i ryggen, da de slog Sheffield United FC 2-0 i deres seneste kamp. Over deres seneste fem kampe har de haft en blandet præstation med en sejr, tre uafgjorte og et nederlag.

Hjemme- og udebanestatistik

På hjemmebane har Luton Town ikke præsteret overbevisende i deres seneste fem kampe, hvor de har opnået en enkelt sejr, en uafgjort og tre nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp besejrede de dog AFC Bournemouth 2-1.

Brentford har heller ikke haft meget succes på udebane, hvor de i deres seneste fem kampe ikke har haft en eneste sejr, en uafgjort og fire nederlag. I deres seneste udekamp mod Aston Villa FC resulterede i en 3-3 uafgjort.

I de seneste tre indbyrdes opgør har Brentford haft overtaget med tre sejre, mens Luton Town ikke har formået at vinde en eneste gang. Brentford er aktuelt på en tre kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden, og den seneste kamp endte også med en sejr til The Bees med 3-1.

Karantæner

Luton Town:
Ingen

Brentford:
Ingen

Skader

Luton Town:
Albert Sambi Lokonga, Dan Potts, Gabriel Osho, Jordan Clark, Ross Barkley

Brentford:
Ben Mee, Joshua Da Silva, Kevin Schade, Mikkel Damsgaard, Rico Henry, Shandon Baptiste

Forventede startopstillinger

Luton Town FC: 3-5-2
Thomas Kaminski – Amari’i Bell, Issa Kabore, Reece Burke – Alfie Doughty, Andros Townsend, Luke Berry, Pelly Ruddock, Zack Nelson – Carlton Morris, Chiedozie Ogbene

Brentford FC: 4-3-3
Mark Flekken – Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Mads Roerslev, Nathan Collins – Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Vitaly Janelt – Bryan Mbeumo, Neal Maupay, Yoane Wissa

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top