FC Midtjylland - FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [14/04/2023]

The perfect guide to the casino

FC Midtjylland – FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [14/04/2023]

Søndag aften klokken 18:00 løber FC Midtjylland og FCK på grønsværen i MCH Arena.

Når fløjten lyder, kan vi potentielt være vidner til en af de mere målfattige kampe. Derfor anbefales det at placere et bet på ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Der er flere indikationer på, at dette kan være et fornuftigt bet:
– FCK har kun fundet vej til netmaskerne en enkelt gang i deres seneste kamp mod FC Nordsjælland.
– I kun 20% af FC Midtjyllands seneste fem kampe har begge hold formået at score.
– FCK har kun lukket 1.00 mål ind i gennemsnit i deres seneste fire kampe.
– Der har i gennemsnit kun været 1.67 mål i de seneste tre møder mellem holdene.
– FC Midtjylland holdt nullet i deres seneste kamp mod Aarhus Gymnastikforening.

Place your bet on ‘Begge Hold Scorer Ikke’ at Bet365 and get up to 1,000 DKK now!

Faktaboks:

Hvem: FC Midtjylland – FCK
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: MCH Arena
Hvornår: Søndag d. 14. april kl. 18:00

Kampens forudsætninger

FC Midtjylland, værterne i denne duel, ligger på en solid tredjeplads i Superligaen (Mesterskabsspil) efter 24 kampe. Med 51 point i bagagen, indsamlet via 16 sejre, tre uafgjorte og fem nederlag, er holdet i en favorabel position til at sikre sig adgang til en playoffkamp om europæisk kvalifikationsspil næste sæson. Der er ingen tvivl om, at Thomas Thomasbergs tropper vil forsøge at rykke tættere på førstepladsen i denne spillerunde.

Gæsterne, FCK, har haft en mere turbulent sæson, men holder sig stadig inden for mesterskabsspillet på ligaens sjetteplads. Med 45 point, samlet gennem 14 sejre, tre uafgjorte og syv nederlag, vil de uden tvivl også være opsatte på at forbedre deres position i denne runde.

FC Midtjylland kommer ind til opgøret i god form. De vandt deres seneste kamp 1-0 mod Aarhus Gymnastikforening, og har over de seneste fem kampe sikret sig fire sejre, mens det er blevet til et enkelt nederlag. På den anden side har FCK haft det sværere. De tabte deres seneste kamp 1-2 til FC Nordsjælland, og har over de seneste fem kampe kun formået at vinde to gange, mens tre kampe er endt med et nederlag.

Hjemmebane og udebane

FC Midtjylland har vist styrke på hjemmebane, MCH Arena, i de seneste fem kampe med fire sejre og et enkelt nederlag. Deres seneste kamp på hjemmebane endte dog med et 2-3 nederlag til FC Nordsjælland.

FCK har haft det sværere på fremmed græs. I deres seneste udebanekamp mod FC Nordsjælland måtte de se sig slået med 1-2. Over de seneste fem udekampe, har det kun været muligt at hente to sejre, mens tre kampe er endt med nederlag.

Når det kommer til indbyrdes opgør, har FC Midtjylland haft overtaget i de seneste fem kampe, hvor de har vundet tre gange, mens FCK kun har formået at vinde en enkelt gang. Den seneste kamp mellem holdene endte dog med en sejr til FCK på 2-0.

Karantæner

FC Midtjylland:
Charles

FCK:
Ingen

Skader

FC Midtjylland:
Adam Gabriel, Aral Simsir, Joel Andersson, Marrony, Oliver Sörensen

FCK:
Birger Meling, David Khocholava, Khouma Babacar, Nicolai Boilesen, Theo Sander, William Clem

Forventede startopstillinger

FC Midtjylland: 4-3-3
Jonas Lössl – Juninho, Mads Bech Sørensen, Paulinho, Sverrir Ingi Ingason – Armin Gigovic, Kristoffer Olsson, Ola Brynhildsen – Franculino Gluda Djú, José Francisco dos Santos Júnior, Kyu-Sung Cho

FC København: 4-3-3
Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Scott McKenna – Mohamed Elyounoussi, Rasmus Falk Jensen, Roony Bardghji – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Vi glæder os til at følge denne duel mellem to af Superligaens mest formstærke hold, og håber på en underholdende kamp med masser af spænding og intensitet. Må den bedste vinde!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top