Cádiz - FC Barcelona: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [13/04/2023]

The perfect guide to the casino

Cádiz – FC Barcelona: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [13/04/2023]

En intens kamp er i vente, når Cádiz og FC Barcelona tørner sammen på Nuevo Mirandilla lørdag aften kl. 21:00. Med blik på de seneste præstationer fra begge hold, er der lagt op til en duel, der potentielt kan være målfattig. Derfor er det vores anbefaling at placere en indsats på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Denne forudsigelse understøttes af følgende overbevisende statistikker:

– Cádiz har i gennemsnit scoret kun 0.70 mål pr. kamp i La Liga denne sæson.
– Cádiz har i gennemsnit haft kun 1.60 mål i deres seneste 10 kampe.
– Cádiz har i gennemsnit haft kun 1.00 mål i deres seneste kamp mod Granada CF.
– FC Barcelona har i gennemsnit lukket kun 0.43 mål ind i deres seneste syv kampe.
– Cádiz har scoret kun et mål i deres seneste kamp mod Granada CF.

Placer dit spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Cádiz – FC Barcelona
Hvad: La Liga
Hvor: Nuevo Mirandilla
Hvornår: Lørdag d. 13. april kl. 21:00

Optakt til kampen

Forud for kampen ligger værterne på La Ligas 18. plads efter 30 kampe med 25 point. Pointene er opnået via fire sejre, 13 uafgjorte og 13 nederlag. Mauricio Pellegrinos mandskab vil uden tvivl fortsat forsøge at forbedre holdets position i tabellen, selvom vi allerede er 30 spillerunder inde i sæsonen.

Gæsterne fra FC Barcelona har haft en markant bedre sæson indtil videre og er placeret på ligaens 1. plads efter 30 kampe med 67 point. Pointene er opnået gennem 20 sejre, syv uafgjorte og tre nederlag. Udebaneholdet er derfor helt sikkert opsatte på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Form og seneste resultater

Cádiz kommer ind til opgøret med en sejr, efter at have besejret Granada CF med 1-0 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

FC Barcelona, på den anden side, har vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til fem sejre. I deres seneste kamp besejrede de Paris Saint-Germain FC med 3-2.

Hjemme- og udebanestatistikker

På hjemmebane har Cádiz været OK over de seneste fem kampe, hvor de har taget to sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og et nederlag. Deres seneste to hjemmebanekampe er endt med sejr.

FC Barcelona har præsteret flot på udebane, med tre sejre, to uafgjorte og 0 nederlag i deres seneste fem udekampe. Deres seneste to udekampe er endt med sejr.

Indbyrdes opgør

I de seneste fem indbyrdes opgør har FC Barcelona haft overtaget med tre sejre sammenlignet med Cádizs en sejr, mens det er blevet til et uafgjort resultat. Lige nu er FC Barcelona på en tre kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til Blaugranas, da de besejrede lørdagens værter med 2-0.

Karantæner

Cádiz: Ingen

FC Barcelona: Ingen

Skader

Cádiz: Ingen

FC Barcelona: Gavi, Joao Cancelo, Marc-Andre ter Stegen, Marcos Alonso, Raphinha, Íñigo Martinez

Forventede startopstillinger

Cádiz CF: 4-4-2

Jeremías Ledesma – Fali Jarque, Isaac Carcelén, Javi Hernández, Lucas Pires – Gonzalo Escalante, Robert Navarro, Rubén Alcaraz, Álex Fernández – Chris Ramos, Iván Alejo

FC Barcelona: 4-5-1

Iñaki Peña – Alejandro Balde, Andreas Christensen, Jules Koundé, Ronald Araújo – Fermín López, Frenkie de Jong, Oriol Romeu, Pedri, İlkay Gündoğan – Robert Lewandowski

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream La Liga*

Se La Liga via live streaming

Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på La Liga.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Herefter Opret konto / log ind

3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto

4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg så din kamp fra La Liga

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream La Liga – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se La Liga via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på La Liga hos bet365 – KLIK HER!*

Se La Liga i Danmark

Du kan se flere af La Liga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af La Liga direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

La Ligas historie – kort

Real Madrid og Barcelona har i mange år kørt parløb om mesterskabet i Spanien

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top