Bayern München - Köln: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [13/04/2023]

The perfect guide to the casino

Bayern München – Köln: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [13/04/2023]

Lørdag eftermiddag klokken 15:30 tørner Bayern München og Köln sammen i en spændende Bundesliga-duel på Allianz Arena. Begge hold har rystet nettet flittigt denne sæson, hvilket peger i retning af en målrig kamp. Der er derfor anbefaling herfra til at kaste et bet på ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne taler for sig selv:
– Bayern München har præsteret at score hele 3.36 mål per kamp på egen græstæppe i Bundesligaen denne sæson.
– Bayern München har kun formået at holde nullet i sølle 7% af deres udekampe i Bundesligaen.
– Bayern München har i deres seneste fem kampe ikke formået at holde nullet.
– Bayern München har i gennemsnit dirigeret bolden i nettet hele 3.67 gange pr. kamp i deres seneste tre hjemmekampe.
– Bayern München har i alt scoret gennemsnitligt 2.86 mål pr. kamp i Bundesligaen denne sæson.

Placer dit bet på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Bayern München – Köln
Hvad: Bundesliga
Hvor: Allianz Arena
Hvornår: Lørdag d. 13. april kl. 15:30

Kampens kontekst:

Bayern München sidder på andenpladsen i Bundesligaen efter 28 spillerunder med 60 point. Med 19 sejre, tre uafgjorte og seks nederlag er Thomas Tuchels tropper sultne efter at forbedre deres placering i tabellen.

Köln, har derimod haft en mere udfordrende sæson. De befinder sig i øjeblikket på en 11. plads i Bundesligaen med 22 point. Med fire sejre, 10 uafgjorte og 14 nederlag, er Köln ligeledes opsat på at styrke deres position i ligaen.

Form og tidligere møder:

Bayern München kommer ind til opgøret med en pointdeling i bagagen, efter et 2-2 resultat mod Arsenal FC. Over de seneste fem kampe har de formået at tage to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Köln, på den anden side, kommer ind i kampen med en sejr i bagagen, efter en 2-1 sejr over VfL Bochum 1848. I deres seneste fem kampe er det blevet til en sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Hjemmebane og udebane:

På hjemmebane har Bayern München vist styrke med fire sejre ud af de seneste fem kampe. I deres seneste hjemmekamp måtte de dog se sig slået 2-0 af BVB 09 Borussia Dortmund.

For Köln har det været en udfordring at spille på udebane. I deres seneste udekamp mod FC Augsburg måtte de nøjes med en 1-1 uafgjort. Over de seneste fem udekampe er det ikke blevet til nogen sejre, med fem uafgjorte til følge.

I de indbyrdes opgør har Bayern München haft overhånden med fire sejre mod Kölns ingen sejre over de seneste fem kampe.

Karantæner:

Bayern München: Min-Jae Kim, Noussair Mazraoui
Köln: Ingen

Skader:

Bayern München: Bouna Sarr, Daniel Peretz, Gabriel Marusic, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Serge Gnabry, Tarek Buchmann
Köln: Ingen

Forventede startopstillinger:

FC Bayern München: 4-5-1
Manuel Neuer – Dayot Upamecano, Eric Dier, Raphaël Guerreiro, Sacha Boey – Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Konrad Laimer, Leon Goretzka, Leroy Sané – Harry Kane

1. FC Köln: 4-5-1
Marvin Schwäbe – Benno Schmitz, Julian Chabot, Leart Paqarada, Timo Hübers – Dejan Ljubicic, Eric Martel, Florian Kainz, Linton Mania, Rasmus Carstensen – Davie Selke

*Bundesliga live stream info*
Du kan se kampe fra Bundesligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste tyske række. Vigtigst er det at understrege, at du skal have penge på din spillekonto for at kunne se live streaming samt oddse på Bundesligaen. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Vi glæder os til en underholdende kamp og håber på masser af mål, som statistikkerne antyder. Husk at placere dit bet hos Bet365!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top