Atlético Madrid - Girona FC: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [13/04/2023]

The perfect guide to the casino

Atlético Madrid – Girona FC: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [13/04/2023]

Lørdag eftermiddag kl. 14:00 blæser Atlético Madrid og Girona FC i fløjtet på Cívitas Metropolitano i en kamp, hvor målene potentielt kan regne fra begge sider. Derfor anbefaler vi et spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Grundene for dette spilforslag er mange:
– Atlético Madrid har i deres seneste 20 kampe demonstreret deres målscoringspotentiale ved at score i gennemsnit 2.10 mål pr. kamp.
– Atlético Madrids seneste kamp mod BVB 09 Borussia Dortmund bød på hele 3 mål.
– Begge hold formåede at score i det seneste indbyrdes opgør, der endte med en målrig affære på 3-4.
– I kun 25% af Atlético Madrids seneste 20 kampe, formåede de ikke at score.
– Desuden har Atlético Madrid kun formået at holde nullet i 20% af deres seneste 20 udekampe.
Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr i bonus nu!

Faktaboks:

Hvem: Atlético Madrid – Girona FC
Hvad: La Liga
Hvor: Cívitas Metropolitano
Hvornår: Lørdag d. 13. april kl. 14:00

Form og placering

Atlético Madrid er at finde på La Ligas fjerdeplads efter 30 kampe med 58 point. Pointene er hentet via 18 sejre, fire uafgjorte og otte nederlag. Diego Simeones mandskab har stadig ambitioner om at klatre op ad tabellen.

Girona FC, på den anden side, har haft en bedre sæson indtil nu og er også at finde på ligaens fjerdeplads efter 30 kampe med 65 point. Pointene er opnået via 20 sejre, fem uafgjorte og fem nederlag. Udeholdet vil uden tvivl forsøge at konsolidere deres position i denne spillerunde.

Seneste kampe

Atlético Madrid går ind til kampen med en sejr i bagagen, da de i deres seneste kamp vandt over BVB 09 Borussia Dortmund med 2-1. Over de seneste fem kampe har de haft en god form med tre sejre, 0 uafgjorte og to nederlag. Deres seneste to kampe er endt med en sejr.

Girona FC tog også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Real Betis Balompié med 3-2. Girona FC har haft en lignende form over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til tre sejre, 0 uafgjorte og to nederlag.

Hjemmebane vs. udebane

Atlético Madrid har været stærke på hjemmebane, Cívitas Metropolitano, i deres seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har vundet fire gange og tabt en enkelt gang.

Girona FC, derimod, har haft det sværere på udebane. I deres seneste udekamp mod Getafe Club de Fútbol, led de et 0-1 nederlag. Over de seneste fem udekampe har det kun været til en enkelt sejr, mens fire kampe er endt med nederlag.

Indbyrdes opgør

I de seneste tre indbyrdes opgør mellem holdene har Atlético Madrid haft overtaget med to sejre, mens Girona FC har vundet en enkelt gang. Dog vandt Girona FC det seneste opgør med 4-3.

Karantæner

Atlético Madrid: –

Girona FC: Aleix Garcia, David Lopez

Skader

Atlético Madrid: –

Girona FC: David Lopez, Joel Roca Casals, Ricard Artero, Toni Villa

Forventede startopstillinger

Club Atlético de Madrid: 5-3-2

Jan Oblak – Cesar Azpilicueta, Gabriel Paulista, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Stefan Savić – Axel Witsel, Koke Merodio, Marcos Llorente – Alvaro Morata, Antoine Griezmann

Girona FC: 4-5-1

Paulo Gazzaniga – Daley Blind, Eric García, Miguel Gutiérrez, Yan Couto – Borja García, Ibrahima Kebe, Iker Almena, Iván Martín, Pablo Torre – Sávio

La Liga live stream

Du kan se La Liga kampe via livestreaming hos bet365, og du har naturligvis også mulighed for at spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan du opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

For at se live streaming og oddse på La Liga, skal du først oprette en konto hos bet365 og sørge for at have penge på din spillekonto. Derefter skal du klikke på “Live billeder” i top-menuen og vælge din kamp fra La Liga. Du kan se flere af La Liga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af La Liga direkte hos de bookmakere, vi har nævnt her på siden.

Det er værd at nævne, at Real Madrid og Barcelona i mange år har domineret La Liga. Real Madrid har vundet flest titler med 35, mens Barcelona har vundet 27 titler. Ligaens kampe spilles normalt en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

Vi ser frem til en spændende duel og ønsker alle en god kamp!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top