Arsenal - Aston Villa: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [14/04/2023]

The perfect guide to the casino

Arsenal – Aston Villa: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [14/04/2023]

Søndag eftermiddag danner Emirates Stadium rammen for et potentielt målrigt opgør mellem Arsenal og Aston Villa kl. 17:30. Kampen tegner til at blive en vild affære, hvor begge hold kan finde vej til netmaskerne.

Det er værd at bemærke at Arsenal har leveret en bemærkelsesværdig målform på det seneste. De har formået at score i alle deres seneste seks kampe, mens begge hold har scoret i 67% af de seneste tre indbyrdes opgør mellem de to hold. Arsenal har i gennemsnit scoret hele 2.53 mål per kamp på hjemmebane i Premier League denne sæson, og har kun holdt rent bur i 33% af deres hjemmekampe. Derfor anbefales det at satse på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Arsenal – Aston Villa
Hvad: Premier League
Hvor: Emirates Stadium
Hvornår: Søndag d. 14. april kl. 17:30

Opvarmning til kampen

Arsenal ligger p.t. i toppen af Premier League efter 31 kampe med 71 point, og vil uden tvivl forsøge at cementere deres position. Aston Villa har haft en mere ujævn sæson, men ligger dog stadig i top seks, og vil forsøge at klatre højere op i tabellen og tættere på de Champions League-kvalificerende placeringer.

Arsenal kommer ind til opgøret med en solid form, mens Aston Villa har haft en lidt mere blandet præstation over de seneste kampe. Begge hold vil dog uden tvivl gå på banen med en sejr for øje.

Hjemmebane og udebane form

Arsenal har været stærke på hjemmebane med fire sejre i de seneste fem kampe, mens Aston Villa har haft en mere blandet form på udebane. Dog har Villa haft succes i det seneste indbyrdes opgør, hvor de vandt 1-0 over Arsenal.

Karantæner

Arsenal: Ingen

Aston Villa: Ingen

Skader

Arsenal: Gabriel Martinelli, Jurrien Timber

Aston Villa: Ben Chrisene, Emiliano Buendia, Leon Bailey, Tim Iroegbunam, Tyrone Mings

Forventede startopstillinger

Arsenal FC: 4-3-3

David Raya – Ben White, Gabriel Magalhães, Jakub Kiwior, William Saliba – Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard – Edward Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard

Aston Villa FC: 4-5-1

Emiliano Martínez – Ezri Konsa, Lucas Digne, Matty Cash, Pau Torres – Boubacar Kamara, Douglas Luiz, Jacob Ramsey, John McGinn, Youri Tielemans – Ollie Watkins

Søndagens opgør bliver uden tvivl en spændingsfyldt affære mellem to hold, der vil gøre alt for at hente point. Arsenal vil forsøge at forstærke deres position som tophold, mens Aston Villa har en gylden mulighed for at klatre op i tabellen. Med begge holds form for målscoring, kan vi forvente en underholdende kamp med masser af målchancer. Husk at du kan følge kampen live og spille på den via Bet365.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top