AGF - Brøndby IF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [14/04/2023]

The perfect guide to the casino

AGF – Brøndby IF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [14/04/2023]

Søndag eftermiddag klokken 16:00 danner Ceres Park rammen om det spændende opgør mellem AGF og Brøndby IF i Superligaens mesterskabsspil. En kamp, hvor vi forudser mål fra begge hold på banen.

AGF har i denne sæson kun formået at holde målet rent i en tredjedel af deres hjemmekampe. I kun 17% af deres kampe i Superligaen har de undladt at score, hvilket indikerer, at der ofte er mål i begge ender, når AGF er involveret. Faktisk har der i gennemsnit været hele 3,67 mål i de seneste tre opgør mellem disse to hold. Derfor anbefaler vi spillet ‘Begge Hold Scorer’ hos vores bettingpartner, Bet365, hvor du kan få op til 1.000 kr. i bonus.

Faktaboks:

Hvem: AGF – Brøndby IF
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Ceres Park
Hvornår: Søndag d. 14. april kl. 16:00

Formkurven peger i forskellige retninger

AGF indtager i skrivende stund femtepladsen i Superligaen efter 24 kampe med 37 point i bagagen. Med kun 21 ud af 32 spillerunder overstået, vil Uwe Röslers mandskab uden tvivl forsøge at spille sig opad i tabellen.

Brøndby IF derimod har haft en noget bedre sæson indtil nu og er placeret på ligaens andenplads med 51 point. De har sat sig solidt på en europæisk kvalifikationsplads, og vil utvivlsomt forsøge at fastholde denne position.

Hos AGF er formkurven knap så positiv. De kommer fra et nederlag til FC Midtjylland, og har kun vundet to af de seneste fem kampe. Brøndby IF derimod kommer fra en uafgjort kamp mod Silkeborg IF, og har hentet tre sejre i deres seneste fem kampe.

AGF udfordret på hjemmebane – Brøndby stærke på udebane

AGF har haft blandet succes på Ceres Park i de seneste fem kampe, med to sejre, en uafgjort og to nederlag. Brøndby IF har derimod vist styrke på udebane, med en seneste sejr over FC København og tre sejre i deres seneste tre udebanekampe.

I de indbyrdes opgør har Brøndby IF haft overtaget med to sejre i de seneste fem kampe, mens AGF endnu ikke har formået at vinde. Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte 1-1.

Karantæner

AGF: Eric Kahl
Brøndby IF: Kevin Tshiembe

Skader

AGF: Kevin Yakob, Mikkel Duelund
Brøndby IF: Christian Cappis, Frederik Alves

Forventede startopstillinger

AGF (4-5-1): Bailey Peacock-Farrell – Felix Beijmo, Frederik Tingager, Jonas Jensen-Abbew, Mats Knoester – Gift Links, Magnus Knudsen, Mikael Anderson, Nicolai Poulsen, Tobias M. Henriksen – Patrick Mortensen
Brøndby IF (3-5-2): Patrick Pentz – Jacob Rasmussen, Rasmus Lauritsen, Sean Klaiber – Daniel Wass, Filip Bundgaard Kristensen, Josip Radošević, Mathias Greve, Nicolai Vallys – Marko Divković, Ohi Omoijuanfo

Vi ser frem til en spændende kamp med masser af mål og drama – præcis som vi kender det fra Superligaen. Husk at du kan spille på kampen hos vores bettingpartner, Bet365.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top