Mainz 05 - Heidenheim: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [13/04/2023]

The perfect guide to the casino

Mainz 05 – Heidenheim: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [13/04/2023]

Lørdag eftermiddag bliver der lagt op til en spændende fodboldkamp, når Mainz 05 tager imod Heidenheim på deres hjemmebane, MEWA ARENA. Med begge hold, der har vist potentiale for målscoring, forudser vi et opgør, hvor begge hold kommer på måltavlen.

Her er hvorfor du bør overveje at satse på, at begge hold scorer:

– Mainz 05 har haft en imponerende offensiv præstation i deres seneste tre hjemmekampe, med et gennemsnit på 2.33 mål pr. kamp.
– Begge hold har fundet vej til netmaskerne i 90% af Mainz 05s seneste 10 udekampe.
– Denne statistik er kun lidt lavere for Mainz 05s udekampe i Bundesligaen denne sæson, med begge hold, der scorer i 71% af kampene.
– Mainz 05 har kun formået at holde nullet i 10% af deres seneste 10 udekampe.
– Desuden har Mainz 05 ikke formået at score i kun 21% af deres kampe på udebane i Bundesligaen denne sæson.

Læg et spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu! Klik her!

Faktaboks:

Hvem: Mainz 05 – Heidenheim
Hvad: Bundesliga
Hvor: MEWA ARENA
Hvornår: Lørdag d. 13. april kl. 15:30

Form og positionering

Før kampen er Mainz 05 placeret på 16. plads i Bundesligaen med 23 point efter 28 kampe. Med kun fire sejre, 11 uafgjorte og 13 nederlag, vil Bo Henriksens mandskab uden tvivl kæmpe for at opnå en bedre placering i tabellen.

Heidenheim har haft en bedre sæson og sidder også på 16. plads i ligaen med 33 point. Med otte sejre, ni uafgjorte og 11 nederlag, vil udeholdet være opsat på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Seneste præstationer

Mainz 05 kommer ind til kampen med en sejr i bagagen, da de i deres seneste kamp slog SV Darmstadt 1898 med 4-0. Over de seneste fem kampe har de vist stærke præstationer med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Heidenheim har ligeledes haft en sejr i deres seneste kamp, hvor de slog FC Bayern München med 3-2. Men over deres seneste fem kampe de har ikke været helt lige så stærke, hvor det er blevet til et sejre, 2 uafgjorte og to nederlag.

Hjemmebane- og udebanepræstationer

Mainz 05 har haft en stærk præstation på hjemmebane i de seneste fem kampe med tre sejre og to uafgjorte. De har vundet deres seneste to hjemmebanekampe.

I Heidenheims seneste udekamp mod VfB Stuttgart 1893, endte kampen med en 3-3 pointdeling. Over deres seneste fem udekampe, kunne resultaterne godt have været bedre med kun et sejr, tre uafgjorte og et nederlag.

Karantæner og skader

Mainz 05:

Karantæne: Jae-Sung Lee

Skader: Nelson Weiper, Stefan Bell

Heidenheim:

Karantæne: Marvin Pieringer

Skader: Christian Kühlwetter, Elidon Qenaj, Thomas Keller

Forventede startopstillinger

1. FSV Mainz 05: 3-6-1

Robin Zentner – Philipp Mwene, Sepp van den Berg, Silvan Widmer – Anthony Caci, Brajan Gruda, Dominik Kohr, Karim Onisiwo, Leandro Barreiro, Tom Krauß – Ludovic Ajorque

1. FC Heidenheim 1846: 4-4-2

Kevin Müller – Jan-Niklas Beste, Jonas Föhrenbach, Lennard Maloney, Patrick Mainka – Adrian Beck, Jan Schöppner, Norman Theuerkauf, Tim Siersleben – Nikola Dovedan, Tim Kleindienst

Bundesliga live stream

Du kan se kampe fra Bundesligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste tyske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Bundesligaen og meget anden sport. Her er en guide.

Der er ingen tvivl om, at lørdagens opgør mellem Mainz 05 og Heidenheim har alle ingredienserne til at blive en intens kamp. Med begge hold, der har vist evnen til at score, ser vi frem til et målrigt opgør. Husk at du kan følge alle begivenhederne live hos Bet365. Rigtig god kamp!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top