The perfect guide to the casino

Wolverhampton Wanderers – West Ham United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [6/04/2023]

En spændende lørdag eftermiddag venter, når Wolverhampton Wanderers og West Ham United krydser klinger på Molineux Stadium klokken 16:00. Der er lagt i kakkelovnen til en intens kamp med et sandsynligt lavt målantal, og derfor anbefales det at satse på ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Dette understøttes af følgende statistikker:

– I det seneste indbyrdes opgør mellem de to hold blev der ikke scoret fra begge sider, da kampen endte 0-3.

– I kun 40% af Wolverhampton Wanderers’ seneste fem hjemmekampe har begge hold formået at score.

– West Ham United har i 60% af deres seneste fem udekampe kæmpet uden at kunne score.

– Wolverhampton Wanderers gik målløse fra banen i deres seneste kamp mod Aston Villa FC.

– Ingen af holdene har formået at score i deres seneste fem møder.

Du kan satse på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores betroede partner Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Wolverhampton Wanderers – West Ham United
Hvad: Premier League
Hvor: Molineux Stadium
Hvornår: Lørdag d. 6. april kl. 16:00

Kampens udgangspunkt

Efter 29 spillerunder i Premier League ligger Wolverhampton Wanderers på en midterplacering som nummer 10 med 41 point, samlet gennem 12 sejre, fem uafgjorte og 12 nederlag. Gary O’Neils mandskab vil utvivlsomt forsøge at klatre op ad tabellen i de resterende kampe.

West Ham United har haft en stærkere sæson indtil videre, og ligger på syvendepladsen med 44 point efter 30 kampe. Med 12 sejre, otte uafgjorte og 10 nederlag vil gæsterne også være opsatte på at forbedre deres position i tabellen.

Hvis man tager et kig på Wolverhampton Wanderers’ seneste kampe, kommer de ind til dette opgør med et nederlag i bagagen, da de tabte 0-2 til Aston Villa FC. I deres seneste fem kampe har de haft en blandet præstation med to sejre og tre nederlag.

På den anden side led West Ham United også et nederlag i deres seneste kamp, da de tabte 3-4 til Newcastle United FC. Over de seneste fem kampe har ‘The Hammers’ haft en ujævn præstation med et enkelt sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Form og tidligere møder

Hjemme på Molineux Stadium har Wolverhampton Wanderers haft en solid præstation med tre sejre i de seneste fem hjemmekampe. I deres sidste hjemmekamp led de dog et nederlag på 2-3 mod Coventry City FC.

West Ham United har haft det svært på udebane, hvor deres seneste opgør endte med et 3-4 nederlag mod Newcastle United FC. I deres seneste fem udekampe har de kun formået at trække et sejr hjem.

I de indbyrdes opgør har West Ham United haft overtaget med fire sejre i de seneste fem kampe. De har vundet de seneste to møder, inklusiv det seneste opgør, der endte 3-0 i favør af ‘The Hammers’.

Karantæner og skader

Wolverhampton Wanderers: Jean-Ricner Bellegarde

West Ham United: Aaron Cresswell

Forventede startopstillinger

Wolverhampton Wanderers FC: 4-5-1

José Sá – Craig Dawson, Max Kilman, Nélson Semedo, Toti Gomes – Boubacar Traore, João Gomes, Mario Lemina, Pablo Sarabia, Thomas Doyle – Matheus Cunha

West Ham United FC: 4-5-1

Alphonse Areola – Edson Álvarez, Emerson Palmieri, Kurt Zouma, Vladimír Coufal – James Ward-Prowse, Kalvin Phillips, Lucas Paquetá, Mohammed Kudus, Tomáš Souček – Jarrod Bowen

Med alt sat op til en intens kamp, vil det være interessant at se, hvilken vej kampen vipper. Husk at se Premier League via live streaming hos bet365, hvor du også kan oddse på kampene i den bedste engelske række.

OVERSIGT

Scroll to Top