The perfect guide to the casino

Fulham – Newcastle United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [6/04/2023]

En spændende duel venter os på Craven Cottage lørdag eftermiddag klokken 16:00, når Fulham krydser klinger med Newcastle United. Forventningerne er høje og vi spår en kamp med mål i begge ender. Derfor anbefaler vi at satse på ‘Begge Hold Scorer’ hos vores bettingpartner Bet365.

Følgende statistikker understøtter vores forudsigelse:

– Fulhams udekampe i Premier League har i gennemsnit budt på hele 4.07 mål per kamp i denne sæson.
– Fulham præsterede en forventet målscore på imponerende 2.22 i deres seneste kamp mod Sheffield United FC.
– Fulhams seneste kamp mod West Ham United FC bød på hele 7.00 mål.
– Fulham lukkede desværre tre mål ind i deres seneste kamp mod West Ham United FC.
– Fulham har dog haft svært ved at finde netmaskerne på hjemmebane, hvor de ikke har scoret i 33% af deres kampe i Premier League denne sæson.

Så hvorfor ikke prøve lykken? Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Fulham – Newcastle United

Hvad: Premier League

Hvor: Craven Cottage

Hvornår: Lørdag d. 6. april kl. 16:00

Holdenes form og placering i ligaen

Før kampstart ligger Fulham i den nedre halvdel af Premier League-tabellen på 12. pladsen med 39 point efter 30 kampe. Med 13 kampe tilbage i sæsonen, vil Marco Silvas tropper utvivlsomt forsøge at kæmpe sig opad i tabellen.

Newcastle United har haft en bedre sæson indtil videre og befinder sig på ligaens ottendeplads med 43 point efter 29 kampe. De vil uden tvivl være opsatte på at forbedre deres position og komme tættere på de eftertragtede europæiske pladser i top syv.

Når vi ser på holdenes nuværende form, kommer Fulham ind til kampen med en nylig pointdeling efter en 3-3 kamp mod Sheffield United FC. De har haft en solid præstation over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

På den anden side kommer Newcastle United fra en sejr i deres seneste kamp, hvor de besejrede West Ham United FC med 4-3. Over deres seneste fem kampe har de dog kun vundet to, spillet en uafgjort og tabt to.

Hjemme- og udebanefordel

Fulham har været stærke på hjemmebane over de seneste fem kampe med tre sejre, en uafgjort og et nederlag. Deres seneste to hjemmekampe er endt med sejr, inklusiv en 3-0 sejr over Tottenham Hotspur FC i deres seneste hjemmekamp.

Newcastle United har haft det sværere på udebane. I deres seneste udekamp mod Manchester City FC led de et 0-2 nederlag. Over deres seneste fem udekampe er det kun blevet til en sejr, en uafgjort og tre nederlag.

I de indbyrdes opgør har Newcastle United haft overtaget med fem sejre over de seneste fem kampe, men i den seneste kamp mellem de to hold, tog Fulham sejren med en 2-0 score.

Skader og karantæner

Fulham: Adama Traore, Kenny Tete, Steven Benda, Tosin Adarabioyo

Newcastle United: Anthony Gordon, Callum Wilson, Emil Krafth, Harvey Barnes, Joelinton, Joseph Willock, Sven Botman

Forventede startopstillinger

Fulham FC (4-3-3): Bernd Leno – Antonee Robinson, Calvin Ughelumba, Tim Ream, Timothy Castagne – Andreas Pereira, Harry Wilson, João Palhinha – Alex Iwobi, Raúl Jiménez, Willian

Newcastle United FC (4-3-3): Martin Dúbravka – Dan Burn, Fabian Schär, Jamaal Lascelles, Kieran Trippier – Bruno Guimarães, Miguel Almirón, Sean Longstaff – Alexander Isak, Ben Parkinson

Uanset hvordan kampen ender, ser det ud til at blive en spændende eftermiddag på Craven Cottage. Husk at du kan følge med i actionen via livestreaming hos Bet365, og du kan naturligvis også satse på kampen. Må den bedste hold vinde!

OVERSIGT

Scroll to Top