The perfect guide to the casino

Brighton & Hove Albion – Arsenal: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [6/04/2023]

Lørdag aften klokken 18:30 blæser dommeren i fløjten for at skyde opgøret mellem Brighton & Hove Albion og Arsenal i gang på det atmosfærefyldte Amex Stadium.

En kamp, der med al sandsynlighed bliver en taktisk affære med få mål. Det er derfor vores klare anbefaling at placere et spil på ‘Begge hold scorer ikke’. Dette understøttes af følgende fakta:

– Seneste indbyrdes opgør mellem de to hold endte 0-2, altså uden scoringer fra begge hold.
– Kun i 17% af Brighton & Hove Albions seneste seks kampe, har begge hold formået at score.
– Brighton & Hove Albion har haft svært ved at finde vej til netmaskerne og har kun scoret et enkelt mål i deres seneste kamp mod Liverpool FC.
– Arsenal har vist stærk defensiv, og har holdt nullet i hele 75% af deres seneste fire kampe.
– Brighton & Hove Albion har i deres seneste tre hjemmekampe i gennemsnit kun scoret 1.33 mål.

Placer dit spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Brighton & Hove Albion – Arsenal
Hvad: Premier League
Hvor: Amex Stadium
Hvornår: Lørdag d. 6. april kl. 18:30

Kampens scenarie:

Inden lørdagens opgør ligger Brighton & Hove Albion på en niendeplads i Premier League, lige udenfor de eftertragtede europæiske pladser. Efter 29 spillerunder har de indsamlet 42 point via 11 sejre, ni uafgjorte og ni nederlag. Roberto De Zerbis mandskab vil uden tvivl forsøge at bruge denne kamp til at spille sig op i top syv.

Arsenal har haft en stærkere sæson og ligger solidt placeret på andenpladsen i ligaen. Med 65 point, samlet via 20 sejre, fem uafgjorte og fire nederlag, har de i øjeblikket kurs direkte mod Champions League næste sæson. De vil helt sikkert forsøge at bruge denne kamp til at komme tættere på toppen.

Brighton & Hove Albion kommer ind til kampen med et nederlag i bagagen, da de tabte 1-2 til Liverpool FC i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de haft to sejre og tre nederlag. Arsenal på den anden side, har haft en stærk formkurve med fire sejre og en uafgjort i deres seneste fem kampe.

Form og indbyrdes opgør:

På hjemmebane har Brighton & Hove Albion vist styrke med tre sejre i deres seneste fem kampe. Deres seneste hjemmekamp endte med en 1-0 sejr over AS Roma. Arsenal har også haft succes på udebane, med tre sejre, en uafgjort og et nederlag i deres seneste fem udekampe.

Historisk set har Arsenal haft det bedste af det i de indbyrdes opgør med tre sejre mod Brighton & Hove Albions to over de seneste fem kampe. Arsenal har vundet de seneste to opgør, herunder den seneste kamp, der endte med en 2-0 sejr til The Gunners.

Skader og karantæner:

Brighton & Hove Albion: Jakub Moder, James Milner, Julio Enciso, Pascal Groß
Arsenal: Gabriel Martinelli, Jurrien Timber

Forventede startopstillinger:

Brighton & Hove Albion FC: 4-5-1
Jason Steele – Jan Paul van Hecke, Joël Veltman, Lewis Dunk, Pervis Estupiñán – Adam Lallana, Billy Gilmour, Carlos Baleba, Facundo Buonanotte, Kaoru Mitoma – Simon Adingra

Arsenal FC: 4-3-3
David Raya – Ben White, Gabriel Magalhães, Jakub Kiwior, William Saliba – Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard – Edward Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos Bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos Bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Stream Premier League – KLIK HER!

Med forbehold for ændringer kan du spille på og streame sport hos Bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

Vi håber du er blevet klogere af vores optakt, og ønsker dig held og lykke med dine spil.

OVERSIGT

Scroll to Top