The perfect guide to the casino

Borussia Dortmund – Stuttgart: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [6/04/2023]

På lørdag aften kl. 18:30, vil Signal Iduna Park være vært for et spændende opgør mellem Borussia Dortmund og Stuttgart. Med duft af mål i luften, anbefales det at satse på ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne er mange: Borussia Dortmund har i gennemsnit scoret 2.75 mål i deres seneste fire kampe. Begge hold har scoret i 62% af Borussia Dortmunds hjemmekampe i Bundesliga denne sæson. Dortmund har i gennemsnit scoret 2.60 mål i deres seneste fem hjemmekampe. Deres kampe i Bundesliga har i gennemsnit haft hele 3.59 mål per kamp i denne sæson. Borussia Dortmund har kun holdt nullet i 22% af deres seneste 10 hjemmekampe. Så, hvorfor ikke prøve lykken og satse på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Borussia Dortmund – Stuttgart
Hvad: Bundesliga
Hvor: Signal Iduna Park
Hvornår: Lørdag d. 6. april kl. 18:30

Kampens Kontekst:

Værterne, Borussia Dortmund, ligger på Bundesligaens fjerdeplads efter 27 kampe med 53 point, samlet gennem 15 sejre, otte uafgjorte og fire nederlag. I jagten på en bedre position, vil Edin Terzićs mandskab uden tvivl gå efter sejren.

Stuttgart, på den anden side, har haft en lidt bedre sæson indtil nu og finder sig selv på ligaens andenplads efter 27 kampe med 57 point. Dette er samlet gennem 18 sejre, tre uafgjorte og seks nederlag. Udeholdet vil utvivlsomt være opsat på at styrke deres position i denne spillerunde.

Form og Resultater:

Borussia Dortmund kommer ind i kampen med en sejr i bagagen, da de slog FC Bayern München med 2-0 i deres seneste opgør. Over de seneste fem kampe har de vist imponerende form med fem ud af fem sejre.

Sebastian Hoeneßs mandskab, Stuttgart, formåede ikke at vinde deres seneste kamp, da de spillede 3-3 med 1. FC Heidenheim 1846. De har haft tre sejre, 2 uafgjorte og 0 nederlag i deres seneste fem kampe.

Hjemme og Ude:

På hjemmebane har Borussia Dortmund været stærke over de seneste fem hjemmebanekampe, med fire sejre og et enkelt nederlag. Deres seneste hjemmebanekamp resulterede i en 3-1 sejr over Eintracht Frankfurt.

Stuttgart har også vist styrke på udebane, med en 3-0 sejr over TSG 1899 Hoffenheim i deres seneste udekamp. Ud af deres seneste fem udekampe, har de haft fire sejre og et nederlag.

Tidligere Møder:

Borussia Dortmund og Stuttgart har mødt hinanden fem gange tidligere, med to sejre til hver og et uafgjort opgør. I den seneste kamp mellem de to hold vandt Stuttgart med 2-0.

Skader og karantæner

Borussia Dortmund: Felix Nmecha, Hendry Blank, Julian Ryerson, Julien Duranville, Karim Adeyemi, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Ramy Bensebaini, Sebastien Haller, Sebastien Haller

Stuttgart: Hiroki Ito, Hiroki Ito, Lilian Egloff, Nikolas Nartey, Serhou Guirassy, Serhou Guirassy, Silas Katompa Mvumpa, Woo-yeong Jeong

Forventede startopstillinger

BVB 09 Borussia Dortmund: 4-5-1
Gregor Kobel – Antonios Papadopoulos, Ian Maatsen, Mateu Morey, Niklas Süle – Emre Can, Julian Brandt, Marcel Sabitzer, Marius Wolf, Salih Özcan – Niclas Füllkrug

VfB Stuttgart 1893: 4-5-1
Alexander Nübel – Dan-Axel Zagadou, Josha Vagnoman, Maximilian Mittelstädt, Waldemar Anton – Angelo Stiller, Atakan Karazor, Chris Führich, Luca Raimund, Roberto Massimo – Enzo Millot

Bundesliga live stream

Du kan se kampe fra Bundesligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste tyske række. Følg denne guide for at oprette en konto hos bet365, og få adgang til både Bundesligaen og meget anden sport.

For at kunne se live streaming samt oddse på Bundesligaen, skal du først oprette en konto hos bet365. Dernæst skal du sørge for at have penge på din spillekonto og gå til “Live billeder” i top-menuen. Vælg så din kamp fra Bundesligaen. Bemærk, at geo-restriktioner gælder, og at ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

For at se Bundesliga via stream, skal du både have penge på din spillekonto hos bet365. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Du kan se flere af Bundesliga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Bundesligaen direkte hos bookmakerne.

Bayern München er den store sværvægter i Bundesligaen med hele 25 mesterskaber, men Leipzig vandt den første udgave af Bundesligaen i 1903. Bayern München kæmper dog lidt med tingene i øjeblikket, og det har fået et hold som Leverkusen til at bryde igennem.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen. I weekenderne er kamptidspunkterne normalt ikke senere end 17:30.

Med alt dette i mente, er scenen sat til en spændende kamp mellem to hold, der er ivrige efter at styrke deres stilling i ligaen. Så sæt dig tilbage, nyd spillet og husk at satse ansvarligt!

OVERSIGT

Scroll to Top