The perfect guide to the casino

Aston Villa – Brentford: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [6/04/2023]

Lørdag eftermiddag blæser fløjten klokken 16:00 til Premier League-opgøret mellem Aston Villa og Brentford på det historiske Villa Park. En kamp, der emmer af potentialet for mål fra begge sider af banen. Derfor er vores spilforslag ‘Begge Hold Scorer’.

Med Aston Villa, der i gennemsnit har lukket hele 2.40 mål ind i deres seneste 20 kampe og 2.12 mål i deres seneste otte kampe, er der rigeligt med statistisk bevis for at forvente netgungren fra begge hold. Desuden har begge hold scoret i imponerende 67% af Aston Villas kampe i Premier League denne sæson. Hjemmekampene på Villa Park har været målrige med et gennemsnit på hele 3.73 mål per kamp. Aston Villa har endvidere kun undladt at score i 5% af deres seneste 10 hjemmekampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Aston Villa – Brentford
Hvad: Premier League
Hvor: Villa Park
Hvornår: Lørdag d. 6. april kl. 16:00

Styrkeprøve i Premier League

Værterne, Aston Villa, befinder sig komfortabelt i Premier Leagues top fire med 59 point efter 30 kampe. En position, der på nuværende tidspunkt ville sikre dem adgang til Champions League næste sæson. Med 18 sejre, fem uafgjorte og syv nederlag, vil Unai Emerys mandskab uden tvivl forsøge at styrke sin position i top fire i denne spillerunde.

Brentford har ikke haft en lige så god sæson indtil nu. De befinder sig i den nedre halvdel af tabellen på ligaens 15. plads med 27 point. De vil uden tvivl være opsatte på at spille sig nærmere den øvre ende af tabellen.

Formkurvernes møde

Aston Villa kommer ind til opgøret med en sejr, efter at have slået Wolverhampton Wanderers FC med 2-0 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Thomas Franks mandskab, Brentford, har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til nul sejre, to uafgjorte og tre nederlag.

Hjemmebane og udebane statistik

På Villa Park har Aston Villa været stærke over de seneste fem hjemmekampe, hvor de har taget tre sejre. Brentford har på den anden side haft det svært på udebane, hvor de har tabt fire af deres seneste fem opgør.

Skader og karantæner

Aston Villa: Ben Chrisene, Emiliano Buendia, Leon Bailey, Tim Iroegbunam, Tyrone Mings
Brentford: Ben Mee, Joshua Da Silva, Kevin Schade, Mikkel Damsgaard, Rico Henry, Shandon Baptiste

Forventede startopstillinger

Aston Villa FC: 4-5-1
Emiliano Martínez – Ezri Konsa, Lucas Digne, Matty Cash, Pau Torres – Boubacar Kamara, Douglas Luiz, Jacob Ramsey, John McGinn, Youri Tielemans – Ollie Watkins
Brentford FC: 4-3-3
Mark Flekken – Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Mads Roerslev, Nathan Collins – Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Vitaly Janelt – Bryan Mbeumo, Neal Maupay, Yoane Wissa

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

Med alt lagt til rette for en spændende kamp mellem Aston Villa og Brentford, er der kun at sige: Lad kampen begynde!

OVERSIGT

Scroll to Top