The perfect guide to the casino

Arsenal – Luton Town: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [3/04/2023]

Onsdag aften, når klokken slår 20:30, vil Emirates Stadium danne rammen for et hæsblæsende opgør mellem Arsenal og Luton Town. Forventningerne tyder på en kamp, hvor målene vil hænge løst i begge ender, hvilket gør ‘Begge Hold Scorer’ til et attraktivt spilforslag.

Arsenal har ikke formået at holde nullet i nogen af deres seneste 10 udekampe, og med et gennemsnit på 2.41 mål per kamp i Premier League denne sæson, er deres offensive styrke ikke til at overse. Kun i sølle 14% af deres kampe i denne sæson er det ikke lykkedes dem at score. I 64% af Arsenals hjemmekampe har begge hold fundet vej til netmaskerne, og med et gennemsnit på 2.07 indkasserede mål per kamp, taler alt for, at vi vil se mål fra begge hold.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. i bonus!

Faktaboks:

Hvem: Arsenal – Luton Town
Hvad: Premier League
Hvor: Emirates Stadium
Hvornår: Onsdag d. 3. april kl. 20:30

Sæsonstatus for de to hold

Forud for kampen kan Arsenal bryste sig af at ligge på andenpladsen i Premier League med 65 point efter 29 kampe. Resultatet er et produkt af 20 sejre, fem uafgjorte og fire nederlag, hvilket på nuværende tidspunkt sikrer dem direkte adgang til Champions League næste sæson. Selvom vi kun er 30 ud af 38 spillerunder inde i sæsonen, vil Mikel Artetas tropper uden tvivl forsøge at spille sig nærmere førstepladsen i denne spillerunde.

Luton Town har haft en mere udfordrende sæson, hvor de aktuelt befinder sig lige over nedrykningsstregen på 17. plads med 22 point efter 30 kampe. Med kun fem sejre, syv uafgjorte og 18 nederlag, er der ingen tvivl om, at udebaneholdet vil være opsat på at øge afstanden ned til nedrykningsstregen.

Form og seneste kampe

Arsenals formkurve viser fire sejre, en uafgjort og 0 nederlag i deres seneste fem kampe, mens de gik fra banen med 0-0 mod Manchester City FC i deres seneste opgør. Luton Town, på den anden side, har haft det sværere med 0 sejre, 2 uafgjorte og tre nederlag i deres seneste fem kampe. De måtte se sig slået 1-2 af Tottenham Hotspur FC i deres seneste kamp.

Hjemme- og udebanestatistikker

Med fem sejre i deres seneste fem hjemmekampe har Arsenal været suveræne på Emirates Stadium. Deres seneste hjemmekamp mod FC Porto endte med en 1-0 sejr. Luton Town har haft det sværere på udebane med 0 sejre, to uafgjorte og tre nederlag i deres seneste fem udekampe. De led et 1-2 nederlag til Tottenham Hotspur FC i deres seneste udekamp.

I de seneste to indbyrdes opgør har Arsenal haft overtaget med to sejre. Den seneste kamp endte med en sejr til The Gunners, da de besejrede Luton Town med 4-3.

Skader og karantæner

Arsenal: Gabriel Martinelli, Jurrien Timber

Luton Town: Albert Sambi Lokonga, Dan Potts, Gabriel Osho, Jordan Clark, Ross Barkley

Forventede startopstillinger

Arsenal FC: 4-3-3

David Raya – Ben White, Gabriel Magalhães, Jakub Kiwior, William Saliba – Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard – Edward Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard

Luton Town FC: 3-5-2

Thomas Kaminski – Amari’i Bell, Issa Kabore, Reece Burke – Alfie Doughty, Andros Townsend, Luke Berry, Pelly Ruddock, Zack Nelson – Carlton Morris, Chiedozie Ogbene

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*

Se Premier League via live streaming

Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

Herefter Opret konto / log ind

Du skal sørge for at have penge på din spillekonto

Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen

Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark

Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort

Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top