The perfect guide to the casino

Villarreal – Atlético Madrid: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [1/04/2023]

I den sene mandagskamp kl. 21:00 tørner Villarreal og Atlético Madrid sammen på Estadio de la Cerámica. Med begge holds seneste form in mente, ser vi en kamp, der potentielt vil byde på mål fra begge hold. Vi anbefaler derfor et spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Det taler for:

– I Villarreals seneste syv kampe, har de ikke formået at holde nullet.

– Kun i 40% af deres seneste 20 udekampe har Villarreal formået at score.

– I de seneste tre indbyrdes opgør mellem de to hold, har begge mandskaber fundet vej til netmaskerne.

– Villarreal har formået at score i alle deres seneste tre kampe.

– Der har været en gennemsnitlig score på 4.0 mål i holdenes seneste tre møder.

Støt op om dit valg ved at placere dit spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og modtag op til 1.000 kr i bonus!

Faktaboks:

Hvem: Villarreal – Atlético Madrid
Hvad: La Liga
Hvor: Estadio de la Cerámica
Hvornår: Mandag d. 1. april kl. 21:00

Holdenes form og placering

Villarreal ligger på niendepladsen i La Liga efter 29 spillerunder med 38 point, hentet via 10 sejre, otte uafgjorte og 11 nederlag. Marcelinos tropper vil utvivlsomt forsøge at forbedre denne placering i tabellen.

Atlético Madrid har haft en stærkere sæson og befinder sig på ligaens andenplads med 55 point, samlet fra 17 sejre, fire uafgjorte og otte nederlag. De vil utvivlsomt have ambitioner om at styrke deres position i denne runde.

Villarreal kommer ind til opgøret med en stærk form, hvor de i deres seneste kamp slog Valencia CF 1-0. Med fire sejre og et enkelt nederlag i deres seneste fem kampe, ser det lovende ud.

Atlético Madrid har derimod haft det sværere i deres seneste kampe, hvor de bl.a. led et 0-3 nederlag til FC Barcelona. Med to sejre og tre nederlag i deres seneste fem kampe, vil de være sultne efter en sejr.

Kampens placering og indbyrdes opgør

På hjemmebane har Villarreal præsteret godt med tre sejre i deres seneste fem kampe på Estadio de la Cerámica.

Atlético Madrid har derimod haft det svært på udebane, hvor de senest tabte 0-2 til Cádiz CF. Med fire nederlag og kun en uafgjort i deres seneste fem udekampe, bliver det en udfordring at hive en sejr i land.

Atlético Madrid har haft overtaget i de seneste fem indbyrdes opgør med to sejre mod Villarreals ene. De kommer ind til kampen med en sejrsstime på to kampe i træk mod Villarreal.

Skader og karantæner

Villarreal:
Aissa Mandi, Denis Suarez, Juan Foyth, Raul Albiol, Yéremi Pino

Atlético Madrid:
Ingen

Forventede startopstillinger

Villarreal CF: 4-3-3
Filip Jörgensen – Adrià Altimira, Alfonso pedraza, Jorge Cuenca, Kiko Femenía – Dani Parejo, Santi Comesaña, Étienne Capoue – Alexander Sørloth, Gerard Moreno, Álex Baena

Club Atlético de Madrid: 5-3-2
Jan Oblak – Cesar Azpilicueta, Gabriel Paulista, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Stefan Savić – Axel Witsel, Koke Merodio, Marcos Llorente – Alvaro Morata, Antoine Griezmann

Du kan følge med i kampen og mange andre kampe fra La Liga via livestream hos bet365. Opret en konto, og få adgang til både La Liga og meget anden sport. Husk, at der er regler og vilkår for at se La Liga via streaming.

Uanset om du vil spille eller se kampen live, skal du have penge på din bet365 konto. Live streaming er også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn. Opret en konto hos bet365 og få adgang til både La Liga og mange andre sportsbegivenheder.

Glæd dig til en aften med spændende fodbold, hvor Villarreal og Atlético Madrid vil gøre alt for at hive sejren hjem.

OVERSIGT

Scroll to Top