The perfect guide to the casino

Silkeborg IF – AGF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [1/04/2023]

Mandag aften skriver vi den 1. april, klokken slår 18:00, og Jysk Park danner rammen om en spændende Superliga-kamp, når Silkeborg IF tager imod AGF.

Vi forventer en kamp, der potentielt kan blive målfattig, og opfordrer derfor til at placere et væddemål på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner, Bet365. Argumenterne for dette spilforslag er:

– Kun i 22% af Silkeborg IFs seneste ni hjemmekampe har begge hold scoret.
– AGF har kun formået at score et enkelt mål i deres seneste kamp mod Hvidovre IF.
– I 33% af Silkeborg IFs seneste seks kampe har begge hold scoret.
– Silkeborg IF har i gennemsnit kun scoret 0.33 mål i deres seneste seks kampe.
– AGFs udekampe i Superligaen (Mesterskabsspil) har i gennemsnit haft 1.73 mål per kamp i denne sæson.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. i velkomstbonus.

Faktaboks:

Hvem: Silkeborg IF – AGF
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Jysk Park
Hvornår: Mandag d. 1. april kl. 18:00

Holdenes form og placering

Silkeborg IF indtager sjettepladsen i Superligaen (Mesterskabsspil) efter 22 kampe med 27 point. Det er blevet til otte sejre, tre uafgjorte og 11 nederlag. I jagten på at klatre opad i tabellen, vil Kent Nielsens mandskab gøre alt for at vinde denne kamp.

AGF har haft en stærkere sæson og ligger pt. nummer et i ligaen med 36 point efter 22 kampe. De har opnået ni sejre, ni uafgjorte og fire nederlag. Der er ingen tvivl om, at AGF vil forsøge at forstærke deres position ved at vinde denne kamp.

Holdenes seneste præstationer

Silkeborg IF har haft det svært i de seneste kampe, hvor det er blevet til fem nederlag i træk. Senest tabte de 1-4 til Brøndby IF. Omvendt har AGF haft bedre resultater med to sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag i deres seneste fem kampe. AGF kommer til denne kamp med selvtillid efter en sejr på 1-0 over Hvidovre IF.

Hjemme- og udebane præstationer

Silkeborg IF har ikke haft meget at juble over på hjemmebane, hvor det er blevet til to uafgjorte og tre nederlag i de seneste fem kampe. I modsætning hertil har AGF vist stærk form på udebane med to sejre og tre uafgjorte i deres seneste fem kampe.

Skader og karantæner

Silkeborg IF: Ingen
AGF: Eric Kahl, Kevin Yakob, Mikkel Duelund

Forventede startopstillinger

Silkeborg IF: 4-3-3
Nicolai Larsen – Alexander Busch, Oliver Sonne, Pontus Rödin, Robin Dahl Østrøm – Anders Klynge, Mark Brink, Pelle Mattsson – Alexander Rasmussen, Sören Tengstedt, Tonni Adamsen

AGF: 4-5-1
Bailey Peacock-Farrell – Felix Beijmo, Frederik Tingager, Jonas Jensen-Abbew, Mats Knoester – Gift Links, Magnus Knudsen, Mikael Anderson, Nicolai Poulsen, Tobias M. Henriksen – Patrick Mortensen

Vi ser frem til en intens kamp på Jysk Park, hvor begge hold vil kæmpe for at skabe gode resultater. Husk at du kan følge med og spille på kampen hos Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top