The perfect guide to the casino

Manchester City – Arsenal: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [31/03/2023]

Søndag aften kl. 17:30 står Manchester City og Arsenal ansigt til ansigt på det legendariske Etihad Stadium. Det er en duel, der oser af muligheden for mål i begge ender og vi anbefaler derfor at spille på, at ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange. Manchester City har i gennemsnit sendt bolden i nettet hele 2.43 gange per kamp på udebane i Premier League denne sæson. I 60% af de seneste fem møder mellem de to hold, har begge mandskaber formået at score. Manchester City har kun undladt at score i 10% af deres seneste 10 udekampe, og i hele 90% af disse kampe har begge hold scoret. Manchester City har kun holdt nullet i 29% af deres kampe i Premier League denne sæson.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Manchester City – Arsenal
Hvad: Premier League
Hvor: Etihad Stadium
Hvornår: Søndag d. 31. marts kl. 17:30

Holdenes form og placering

Manchester City er på tredjepladsen i Premier League efter 28 kampe med 63 point, hvilket indtil videre sikrer dem direkte adgang til Champions League næste sæson. Pointene er kommet i hus via 19 sejre, seks uafgjorte og tre nederlag.

Arsenal, på den anden side, topper ligaen efter 28 kampe med 64 point, optjent via 20 sejre, fire uafgjorte og fire nederlag. Arsenal vil utvivlsomt være opsat på at udbygge deres førerposition med en sejr i denne kamp.

Manchester City kommer ind til opgøret med selvtillid efter en sejr over Newcastle United FC i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de vist flot form med fire sejre, en uafgjort og 0 nederlag.

Arsenal kunne også juble efter sidste kamp, da de besejrede FC Porto. De har haft en lignende stærk form over deres seneste fem kampe, med fire sejre, 0 uafgjorte og et nederlag.

Hjemme- og udebanestatistik

Manchester City har været stærke på hjemmebane, med fire sejre ud af de seneste fem hjemmebanekampe. Arsenal har også været i imponerende form på udebane, med en overbevisende 6-0 sejr over Sheffield United FC i deres seneste udekamp.

Over de seneste fem indbyrdes møder har Manchester City og Arsenal hver vundet to gange, mens en kamp endte uafgjort. Arsenal har vundet de seneste to møder mellem de to hold.

Skader og karantæner

Manchester City:
Bernardo Silva, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Zack Steffen

Arsenal:
Gabriel Martinelli, Jurrien Timber

Forventede startopstillinger

Manchester City FC: 4-5-1
Ederson – Kyle Walker, Manuel Akanji, Nathan Aké, Rúben Dias – Jack Grealish, Mateo Kovačić, Matheus Nunes, Oscar Bobb, Phil Foden – Julián Álvarez

Arsenal FC: 4-3-3
David Raya – Ben White, Gabriel Magalhães, Jakub Kiwior, William Saliba – Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard – Edward Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Vi ser frem til en forrygende fodboldaften mellem to af Premier Leagues stærkeste hold. Med en potentiel målfest i vente, er der lagt op til masser af spænding og underholdning. Må den bedste vinde!

OVERSIGT

Scroll to Top