The perfect guide to the casino

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [1/04/2023]

Mandag eftermiddag bliver et sandt fodboldbrag, når FC Midtjylland og FC Nordsjælland tørner sammen på MCH Arena kl. 16:00. Kampen har alle ingredienser til en målrig kamp og vi anbefaler derfor at satse på ‘Begge Hold Scorer’.

FC Midtjylland har vist sig som et hold med stor målappetit, hvor de har formået at score i 68% af deres kampe i Superligaen (Mesterskabsspil) denne sæson. På hjemmebane har de i gennemsnit scoret hele 2.00 mål per kamp i Superligaen (Mesterskabsspil) denne sæson, og deres seneste tre hjemmekampe har i gennemsnit budt på hele 3.33 mål. I deres seneste kamp mod Vejle Boldklub blev det til hele tre mål. Dog har de kun holdt nullet i 30% af deres seneste 20 udekampe, hvilket tyder på, at der kan komme mål fra begge sider.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: FC Midtjylland – FC Nordsjælland
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: MCH Arena
Hvornår: Mandag d. 1. april kl. 16:00

Holdenes form:

FC Midtjylland har indtil videre i sæsonen samlet 48 point sammen og ligger på en fornem fjerdeplads. Med 15 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag er Thomas Thomasbergs mandskab klar til at slå kløerne i endnu en sejr og kæmpe sig tættere på den eftertragtede tredjeplads i Superligaen.

FC Nordsjælland har derimod haft en mere udfordrende sæson. Med en aktuel femteplads og 37 point, er de dog stadig inden for mesterskabsspillet. Johannes Thorups mandskab vil uden tvivl være sultne efter at klatre op ad tabellen med en sejr i denne spillerunde.

Holdenes seneste præstationer:

FC Midtjylland kommer ind til opgøret med en flot form, efter de i deres seneste kamp slog Vejle Boldklub med 3-0. Over de seneste fem kampe har de hentet fire sejre, og deres seneste fire kampe er endt med sejr.

Omvendt har FC Nordsjælland haft en mere blandet præstation, hvor det i deres seneste kamp blev til en uafgjort mod Randers FC. Over deres seneste fem kampe, er det blevet til tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

Hjemme- og udebane præstationer:

På hjemmebane har FC Midtjylland været suveræne med sejre i alle deres seneste fem kampe. FC Nordsjælland på den anden side har haft en mere udfordrende tid på udebane, hvor de i deres seneste kamp mod Hvidovre IF dog formåede at hive en 2-1 sejr hjem. Dog har de kun vundet en ud af deres seneste fem udebanekampe, med en uafgjort og tre nederlag.

Skader og karantæner:

FC Midtjylland: Adam Gabriel, Aral Simsir, Charles, Joel Andersson, Marrony, Oliver Sörensen

FC Nordsjælland: Mads Hansen, Mohamed Diomande

Forventede startopstillinger:

FC Midtjylland: 4-3-3: Jonas Lössl – Juninho, Mads Bech Sørensen, Paulinho, Sverrir Ingi Ingason – Armin Gigovic, Kristoffer Olsson, Ola Brynhildsen – Franculino Gluda Djú, José Francisco dos Santos Júnior, Kyu-Sung Cho

FC Nordsjælland: 4-3-3: Carljohan Eriksson – Adamo Nagalo, Daniel Svensson, Erik Marxen, Jeppe Tverskov – Andreas Schjelderup, Lucas Hey, Martin Frese – Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Oliver Villadsen

Vi ser frem til et spændende opgør mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland, hvor alt kan ske. Husk at få dit spil ind på Bet365 inden kampstart. God fornøjelse!

OVERSIGT

Scroll to Top