The perfect guide to the casino

Randers FC – Lyngby Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [31/03/2023]

Glæd dig til søndag eftermiddag, når klokken slår 14:00. På det tidspunkt vil Cepheus Park Randers danne ramme om kampen mellem Randers FC og Lyngby Boldklub.

Vi forventer en kamp, der potentielt kan være præget af få mål. Derfor er vores anbefaling at satse på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores betting-partner Bet365. Her er hvorfor:

– Lyngby Boldklub har vist solid defensiv styrke ved at lukke 0 mål ind i deres foregående kamp mod Viborg FF.
– Kun i 25% af Lyngby Boldklubs seneste fire kampe har begge hold formået at score.
– Lyngby Boldklub har formået at holde nullet i imponerende 75% af deres seneste fire udekampe.
– Randers FC har i gennemsnit haft bare 1.71 mål i deres seneste syv kampe.
– Lyngby Boldklub har i gennemsnit scoret beskedne 0.73 mål pr. udekamp i denne sæsons Superliga (Mesterskabsspil).

Sådan et spil kan du finde hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!.

Faktaboks:

Hvem: Randers FC – Lyngby Boldklub
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Cepheus Park Randers
Hvornår: Søndag d. 31. marts kl. 14:00

Form og placering i ligaen

Randers FC, der er værter søndag, befinder sig på en 4. plads i Superligaen (Mesterskabsspil) efter 22 runder med 23 point. Med fem sejre, otte uafgjorte og ni nederlag har Rasmus Bertelsens mandskab en ambition om at hæve sig over nedrykningsstregen i denne spillerunde.

Lyngby Boldklub, gæsterne, har haft en stærkere sæson indtil videre og ligger på ligaens andenplads efter 22 kampe med 43 point. Med seks sejre, fem uafgjorte og 11 nederlag er de også ivrige efter at klatre op ad tabellen i denne runde.

Lyngby Boldklub, også kendt som De Blå Heste, kommer ind til opgøret med en pointdeling i bagagen, da de sidst spillede 1-1 mod FC Nordsjælland. Over deres seneste fem kampe har de vist fin form med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

David Nielsens tropper, derimod, kommer ind til opgøret med en sejr i deres seneste kamp, da de besejrede Viborg FF 2-0. Over deres seneste fem kampe har de dog ikke været lige så overbevisende med kun et sejr og fire nederlag.

Hjemme- og udebanestatistik

På deres hjemmebane, Cepheus Park Randers, har Randers FC haft en skuffende præstation i deres seneste fem kampe med kun en sejr, en uafgjort og tre nederlag. I deres seneste hjemmekamp tabte de 0-1 til FC Midtjylland.

Lyngby Boldklub har haft det svært på udebane. I deres seneste udekamp mod FC København tabte de 0-4. De sidste fem udekampe har heller ikke bragt meget succes, med 0 sejre, en uafgjort og fire nederlag. De sidste fire udekampe er alle endt med nederlag.

I de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to mandskaber har Randers FC haft overtaget med tre sejre mod Lyngby Boldklubs to sejre. Der har ikke været nogen uafgjorte kampe. Den seneste kamp endte med en sejr til Randers FC, da de vandt 1-0 over Lyngby Boldklub.

Skader og karantæner

Randers FC:
Björn Kopplin, Edgar Babayan, Frederik Lauenborg, Oliver Olsen, Wessel Dammers

Lyngby Boldklub:
Rezan Corlu

Forventede startopstillinger

Randers FC: 4-3-3
Patrik Carlgren – Daniel Høegh, Hugo Andersson, Oliver Zandén, William Elgaard Kaastrup – John Björkengren, Lasso Coulibaly, Mads Enggård – Marvin Egho, Mohammed Fuseini, Stephen Odey

Lyngby Boldklub: 4-5-1
Mads Juhl Kikkenborg – Andreas Bjelland, Magnus Jensen, Marc Muniesa, Pascal Gregor – Frederik Gytkjær, Kolbeinn Birgir Finnsson, Marcel Rømer, Sævar Atli Magnusson, Tochi Phil Chukwuani – Andri Lucas Guðjohnsen

Gør dig klar til en spændende Superliga-runde med dette interessante opgør på programmet. Der er lagt op til en intens kamp, hvor begge hold vil forsøge at sikre sig de vitale point. Husk at følge med og lægge dine væddemål hos Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top