The perfect guide to the casino

Olympique Marseille – PSG: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [31/03/2023]

Søndag aften er der dømt topopgør i Ligue 1, når Olympique Marseille tager imod PSG på Vélodrome klokken 20:45. Med begge hold i storform og en tendens til målrige kampe, er der lagt op til en underholdende fodboldaften.

Forventningerne er høje, og det er ikke uden grund. Begge hold har vist, at de kan score mål, og det tyder på en kamp med høj intensitet og mål i begge ender. Derfor er vores spilforslag til denne kamp: ‘Begge Hold Scorer’. Det kan du spille på hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Argumentet for dette spilforslag er klart. Olympique Marseille har i gennemsnit haft hele 5.33 mål i deres seneste tre kampe og har kun holdt nullet i 20% af deres seneste 20 kampe. På udebane har de i gennemsnit haft hele 6.75 mål i deres seneste otte kampe og har lukket hele 3.38 mål ind i gennemsnit. Holdet har kun holdt nullet i 27% af deres kampe i Ligue et denne sæson.

Faktaboks:

Hvem: Olympique Marseille – PSG
Hvad: Ligue 1
Hvor: Vélodrome
Hvornår: Søndag d. 31. marts kl. 20:45

Optakt til kampen

Olympique Marseille ligger på en syvendeplads i Ligue 1 efter 26 kampe med 39 point. Med 10 sejre, ni uafgjorte og syv nederlag er Jean-Louis Gassets mandskab stadig opsatte på at forbedre holdets position i tabellen.

PSG har haft en noget bedre sæson indtil videre og ligger også syvende i ligaen med 59 point efter 26 kampe. Med 17 sejre, otte uafgjorte og ét nederlag er Luis Enriques mandskab også opsatte på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Olympique Marseille kommer ind til opgøret efter et nederlag på 0-2 til Stade Rennais FC, men med tre sejre i de seneste fem kampe har de stadig momentum. PSG på den anden side vandt deres seneste kamp 6-2 over Montpellier HSC og har ligeledes tre sejre i deres seneste fem kampe.

Hjemmebane og udebanestatistik

Olympique Marseille har været stærke på hjemmebane med fire sejre i deres seneste fem kampe på Vélodrome. PSG har også vist styrke på udebane med fire sejre i deres seneste fem udekampe. I deres seneste indbyrdes opgør sejrede PSG med 4-0.

Skader og karantæner

Olympique Marseille vil være uden Amine Harit, Azzedine Ounahi, Chancel Mbemba, Iliman Ndiaye, Ismaïla Sarr, Joaquin Correa, Pape Gueye og Simon Ngapandouetnbu. PSG må undvære Achraf Hakimi, Alexandre Letellier, Arnau Tenas, Kang-in Lee, Milan Skriniar, Nuno Mendes, Presnel Kimpembe og Sergio Rico.

Forventede startopstillinger

Olympique de Marseille: 4-4-2
Pau López – Jonathan Clauss, Leonardo Balerdi, Michael Amir Murillo, Samuel Gigot – Geoffrey Kondogbia, Jordan Veretout, Quentin Merlin, Valentin Rongier – Pierre-Emerick Aubameyang, Vítor Manuel Carvalho Oliveira

Paris Saint-Germain FC: 4-3-3
Gianluigi Donnarumma – Lucas Hernández, Lucas Lopes Beraldo, Marquinhos, Nordi Mukiele – Danilo Pereira, Manuel Ugarte, Warren Zaïre-Emery – Bradley Barcola, Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé

Det er lagt op til en spændende aften på Vélodrome, hvor vi forventer en målrig kamp mellem to af Ligue 1s stærkeste hold. Så tænd for skærmen, læn dig tilbage og nyd fodbold på højt niveau.

OVERSIGT

Scroll to Top