The perfect guide to the casino

RB Leipzig – Mainz 05: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [30/03/2023]

Forbered dig på en lørdagskamp i Bundesligaen, hvor RB Leipzig og Mainz 05 møder hinanden på Red Bull Arena. Dette opgør lover at være en kamp fyldt med intensitet og måske endda mål fra begge hold.

Det er en kamp, hvor det dufter af, at der kan komme mål i begge ender, og derfor anbefaler vi, at spille på, at ‘Begge Hold Scorer’. RB Leipzig har været i fremragende målform, med fem mål i deres seneste kamp mod 1. FC Köln. De har i gennemsnit haft hele 6.00 mål i deres seneste kamp, og har ikke formået at score i bare 0% af deres seneste tre udekampe. Med en forventet målscore på hele 2.15 i deres seneste kamp og et gennemsnit på 3.0 mål i holdenes seneste fire møder, er der al mulig grund til at forvente en målrig kamp. Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: RB Leipzig – Mainz 05
Hvad: Bundesliga
Hvor: Red Bull Arena
Hvornår: Lørdag d. 30. marts kl. 15:30

Optakt til kampen:

RB Leipzig er i øjeblikket placeret på femtepladsen i Bundesligaen efter 26 kampe med 49 point. Værterne vil uden tvivl forsøge at forbedre deres position i tabellen. Gæsterne har haft en mere turbulent sæson og er placeret på ligaens femteplads efter 26 kampe med 19 point. Dermed vil Mainz 05 også være opsatte på at forbedre deres position i denne spillerunde.

RB Leipzig kommer ind til opgøret med en sejr, da de slog 1. FC Köln med 5-1 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de haft tre sejre, en uafgjort og et nederlag. Mainz 05 har derimod haft en mere svingende form med to sejre, en uafgjort og to nederlag over deres seneste fem kampe.

Holdenes form:

På hjemmebane har RB Leipzig været solide med tre sejre over de seneste fem kampe, mens Mainz 05 har haft det svært på udebane med fire nederlag i deres seneste fire udekampe. I de indbyrdes opgør har Mainz 05 haft overtaget med tre sejre over de seneste fem kampe, mens RB Leipzig kun har haft en sejr.

Skader og karantæner:

RB Leipzig: Amadou Haidara, Willi Orban
Mainz 05: Jae-Sung Lee, Nelson Weiper, Stefan Bell

Forventede startopstillinger:

Rasen Ballsport Leipzig: 4-4-2
Janis Blaswich – Benjamin Henrichs, Castello Lukeba, Lukas Klostermann, Mohamed Simakan – David Raum, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Xavi Simons – Lois Openda, Yussuf Poulsen

1. FSV Mainz 05: 3-6-1
Robin Zentner – Philipp Mwene, Sepp van den Berg, Silvan Widmer – Anthony Caci, Brajan Gruda, Dominik Kohr, Edimilson Fernandes, Karim Onisiwo, Leandro Barreiro – Ludovic Ajorque

Bundesliga live stream

Du kan se kampe fra Bundesligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste tyske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Bundesligaen og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Bundesligaen*
Se Bundesligaen via live streaming
Først skal du oprette en konto hos bet365.dk – KLIK HER!

Uanset om du er til tysk fodbold eller ej, så er der ingen tvivl om, at denne kamp har alle ingredienserne til at blive et brag af en kamp. Så sæt dig til rette, find popcornene frem og gør dig klar til 90 minutters intens fodbold.

OVERSIGT

Scroll to Top