The perfect guide to the casino

Liverpool – Brighton & Hove Albion: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [31/03/2023]

Søndag eftermiddag klokken 15:00 møder Liverpool Brighton & Hove Albion på legendariske Anfield. Det er en kamp, hvor alt peger på, at der kan komme mål i begge ender, så vores anbefaling er at placere et spil på, at ‘Begge Hold Scorer’.

Der er gode argumenter for dette spilforslag:
– Liverpool har kun holdt buret rent i 30% af deres seneste 10 kampe.
– Liverpool har kun holdt nullet i 14% af deres udekampe i Premier League denne sæson.
– Liverpool har i gennemsnit haft hele 3.33 mål i deres seneste ni udekampe.
– Begge hold har scoret i hele 100% af Liverpools seneste fire kampe.
– Begge hold har scoret i hele 64% af Liverpools udekampe i Premier League denne sæson.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks

Hvem: Liverpool – Brighton & Hove Albion
Hvad: Premier League
Hvor: Anfield
Hvornår: Søndag d. 31. marts kl. 15:00

Form og placering

Værterne fra Liverpool ligger godt til i top fire på Premier Leagues andenplads efter 28 kampe, med 64 point. Det vil på nuværende tidspunkt sikre dem direkte adgang til Champions League næste sæson, en position de helt sikkert vil kæmpe for at fastholde.

Gæsterne fra Brighton & Hove Albion har ikke haft en lige så succesfuld sæson indtil videre. De befinder sig lige nu på ligaens ottendeplads efter 28 kampe og 42 point. Men med 11 sejre, ni uafgjorte og otte nederlag, er der stadig mulighed for at klatre op i tabellen og nærme sig de eftertragtede europæiske pladser.

Seneste præstationer

Liverpool kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen, da de tabte til Manchester United FC med 3-4 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de dog gjort det godt med tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

Brighton & Hove Albion FC har derimod en sejr i deres seneste kamp, da de slog AS Roma med 1-0. Brighton & Hove Albion FC har dog haft det svært i deres seneste fem kampe, hvor det kun er blevet til to sejre, nul uafgjorte og tre nederlag. Deres seneste to kampe er endt med en sejr.

Hjemmebane og udebane

På hjemmebane har Liverpool været stærke med fire sejre i deres seneste fem kampe. Deres seneste hjemmekamp mod AC Sparta Praha endte med en imponerende 6-1 sejr.

Brighton & Hove Albion FC har haft det sværere på fremmed græs. I deres seneste udekamp mod AS Roma tabte de 0-4, og deres seneste fem udekampe er endt med et enkelt sejr og fire nederlag.

Skader og karantæner

Liverpool:
Curtis Jones, Diogo Jota, Thiago Alcantara

Brighton & Hove Albion:
Jakub Moder, James Milner, Julio Enciso, Pascal Groß

Forventede startopstillinger

Liverpool FC: 4-3-3
Alisson Becker – Ibrahima Konaté, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk – Dominik Szoboszlai, Harvey Elliott, Ryan Gravenberch – Darwin Núñez, Luis Díaz, Mohamed Salah

Brighton & Hove Albion FC: 4-5-1
Jason Steele – Jan Paul van Hecke, Joël Veltman, Lewis Dunk, Pervis Estupiñán – Adam Lallana, Billy Gilmour, Carlos Baleba, Facundo Buonanotte, Kaoru Mitoma – Simon Adingra

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Gå til bet365.dk – KLIK HER!

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!

Vi ser frem til en spændende kamp mellem Liverpool og Brighton & Hove Albion. Husk at følge med på vores side for flere optakter og spilforslag til Premier League og mange andre fodboldligaer. God fornøjelse!

OVERSIGT

Scroll to Top